V chorvatském Milionáři zakázali přítele na telefónu

V chorvatském Milionáři zakázali přítele na telefónu

Přítel na telefónu chorvatským soutěžím v populární soutěži Chcete být milionářem zřejmě jen tak neporadí. Chorvatští producenti světoznámé show totiž přítele na telefónu zakázali. Zákaz se ovšem týká pouze člověka, díky němuž Chorvati vyhrávali závratné sumy. Stále více soutěžících si totiž nechalo radit od sedmačtyřicetiletého Mirka Miočiče, který je obdařen IQ 140.

Mirko posloužil jako přítel na telefónu za poslední dva roky mnoha soutěžícím, kteří byli jeho přáteli, ale také naprosto cizím lidem, kteří mu za jeho pomoc zaplatili. Miočič údajně dopomohl soutěžícím k výhrám v celkové výši zhruba osmačtyřicet miliónů korun, přičemž od člověka, který s jeho pomocí vyhrál naprosto nejvíce peněz, vyinkasoval pouze pětadvacet tisíc korun.

Nyní se ale producenti ze společnosti Caledora rozhodli učinit vysokým výhrám podpořeným Miočičem a jeho vysokým IQ přítrž a jeho účast v soutěži omezili. "Dovolíme jednomu člověku vystupovat v roli přítele na telefónu maximálně třikrát do roka," uvedl mluvčí Caledory. Miočič, který bydlí v Zadaru, je novým rozhodnutím zklamaný, ale nehodlá mu nijak vzdorovat.

"Docela producenty show chápu, protože v každém vydání jsem v poslední době radil minimálně jednomu soutěžícímu," uvedl Miočič, který od soutěžících, jimž radil, inkasoval obvykle zhruba kolem pětadvaceti tisíc korun. Sám Miočič se nemůže soutěže zúčastnit, protože trpí artritidou v prstech, a tudíž by nezvládl úvodní rozstřel, jemuž se také říká "rychlé prsty". (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud