Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Archiv TV Nova
 Zdroj: Archiv TV Nova
5
Fotogalerie

V hlavních zprávách na Nově se představí nová moderátorská dvojice. Víme, kdo to bude

V sobotu 11. října uvede Televizní noviny TV Nova nová moderátorská dvojice. Zajímá vás, kdo tedy doplní stavající moderátorský tým? Bude to Kristina Kloubková a Martin Pouva. Divákům za moderátorským pultem představí společně vůbec poprvé. Od tohoto víkendu budou diváky pravidelně provádět hlavními zpravodajskými relacemi od 19:30 hodin.

„Výběr moderátorské dvojice intenzivně probíhal celý poslední čtvrt rok, protože jsme si uvědomovali moderátorské kvality Kristiny Kloubkové a chtěli jsme jí najít toho nejlepšího pracovního partnera. Tím se z mnoha adeptů stal jednoznačně zkušený moderátor a novinář Martin Pouva,“ vysvětlil Martin Švehlák, ředitel sekce zpravodajství skupiny Nova.

Kristina Kloubková s Martinem Pouvou tak doplní stávající moderátorský tým - Lucii Borhyovou s Reyem Korantengem a Renátu Czadernovou s Petrem Suchoněm.

Zatímco Kristina Kloubková působí na pozici moderátorky zpravodajských relací už od roku 2009 a od června letošního roku moderovala hlavní zpravodajskou relaci společně s Reyem Korantengem, Martina Pouvu čeká zcela nová zkušenost. „Televizní noviny jsou pro mě zcela novou disciplínou, platí zde jiná pravidla. Přesunout se z několikaminutových Sportovních novin do hlavní zpravodajské relace trvající téměř čtyřicet minut je pro mě velký posun v kariéře, ke kterému ale přistupuji s velkou pokorou,“ svěřil se Martin Pouva. „Věřím, že pro Martina budu dobrým parťákem, o kterého se bude moci opřít, a že diváci s námi budou trávit večery s radostí, oba dva se na ně moc těšíme,“ dodala Kristina.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud