V jakých svatebních šatech se vdávají opravdové princezny? Prohlédněte si naši galerii

7 komentářů

Victor
24. září • 10:02

Durga: 47 let?Krásné.Přeji vám oboum dvoum hodně štěstí a co nejdéle spolu.

radanek1
21. září • 15:31

Krásné a vkusné šaty. Letos jsem už byl na několika "typicky českých" svatbách a všechny nevěsty měly přeplácané ohromné šaty v kterých si jen těžko sedaly. Aby byly šaty vkusné a seděly na postavě nevěsty opravdu není potřeba 40 000 krystalů, ale jen trocha selského rozumu.

Durga
19. září • 19:49

Victor: Svému příteli /z něhož se stal stal můj manžel a je jím už 47 let/ opravdu věrná jsem. Kdysi dávno, když jsme spolu začínali, jsem mu řekla, že není můj první ani druhý, ale pokud se vezmeme bude navždy můj poslední. A to jsem dodržela.
Pokud se týče toho "piku" - dnes už se asi nevyrábí. Byla to taková pevnější látka, která měla na sobě pravidelně vytkávaný vzor a hlavně, byl to nejlevnější použitelný bílý materiál, který se dal koupit.

Victor
19. září • 7:55

Durga: Tak to je krásné.Nevím co je bílý pik,ale ty šaty jim opravdu není co závidět,jak jsem se díval.Tak jen ještě mnoho dalších dlouhých let s Vaší celoživotní láskou.Mimochodem,doufám že jste byla též celoživotní lásce patřičně věrná.To už by bylo do knihy rekordů,(nyní nevím jak se jmenuje).

Victor
19. září • 7:48

amish: Samozřejmě,třeba moje manželka měla šaty hezčí,akorát nebyly značkové nebo ušité v renomovaném salonu.Navíc byla také ona hezčí,než většina těch zlatokopek.Je to sice již nějaký ten rok (26),ale celkem dobrá až chvalitebná je neustále.

Durga
16. září • 17:42

Vdávala jsem se ve 24 letech v krátkých šatech z bílého piku, které jsem si sama ušila. Druhý den po svatbě jsem zasedla ke knihám a učila se na státnice. Jsem vdaná 47 roků, za 3 roky /snad se toho dožijeme/ budeme s manželem slavit zlatou svatbu. Nezávidím princeznám jejich krásné šaty, ani ty nejkrásnější bych nevyměnila za svoji celoživotní lásku.

amish
15. září • 11:09

Krása - opravdové princezny mají nádherné šaty ve kterých vypadají jako krásné ženy a ne jako dort :-)

Doporučujeme

Články odjinud