17
Fotogalerie

V luxusním pronájmu u Osbourneových

Ekonomická krize patrně postihla i celou řadů umělců a jiných celebrit. Jedni překotně prodávají své nemovitosti i pod cenou, druzí, kteří nemohou prodat, své luxusní rezidence zase pronajímají. Jako Osbourneovi.

Manželé Sharon a Ozzy Osbourneovi nejsou však zdaleka jediní, kteří k tomuto způsobu přivýdělku přistoupili. Stejný nápad jako oni již před časem dostali Pamela Anderson, Meg Ryan či Bruce Willis. O tom, že nejsou z laciného kraje, svědčí i cena nájemného - 50.000 dolarů za měsíc.

Cenu honosného sídla si slavná dvojice vyčíslila na 13 milionů dolarů, avšak při prodeji byli neúspěšní. Dům se nachází v mírném kopci v klidné a stále zelené oblasti Hidden Hills v kalifornském Los Angeles. Z domu je krásný výhled jak na okolní hory, tak i na slavné L.A. Na jižní straně se nachází rozměrný bazén, za který by se nemusel stydět ani menší plavecký stadion. To celé pak obklopuje udržovaná zeleň, která kromě funkce estetické zajišťuje svým obyvatelům i dostatek soukromí.

Po vstupu do domu by jen stěží někoho napadlo, že právě tady bydlí známý „Pán temnot“. Interiér domu spíše místy připomíná procházku romantickým zámkem pro princezny. Skoro vše je bohatě zdobeno a na každém detailu je vidět, že tady se rozhodně nešetřilo. V domě plném krásného dekorativního nábytku se nachází šest ložnic, deset koupelen, obrovská šatna, malé kino, dřevem obložená knihovna či posilovna. Ubytování se zde najde i pro personál, který má zde vyhraněnou obytnou část.

Z honosně vybaveného interiéru jsou asi nejzajímavějším prvkem podlahy z travertinu – jedná se o stejný materiál, ze kterého je postaveno např. římské Koloseum.

Foto: Profimedia

Doporučujeme

Články odjinud