V mikrovlnné troubě ztrácí zelenina hodnotu

Hanes
16. května • 22:51

Mimochodem k tomu
-Nechápu, jak si někdo s klidným svědomím může nechat ozařovat jídlo a pak to jíst...- Už je stejně pozdě, všichni (včetne mě a Vás) jsou každý den ozařovaní a toho si nikdo v běžném životě skoro nikdo nevšímá. To Vás pak nechápu, jak se necháte ozařovat a přitom v tom klidně žijete.
Když si něco ohřeji v mikrovlnce - to je opravdu to nejmenší a vůbec s tím nemám starosti.
Když už něco nazvu ozařováním, tak si pod tím představím snad jen vnitřek jaderného reaktoru a nějakýho chudáka v něm... :))
...Ne vážně, jídlo z mikrovlnky skutečně není radioaktivní :))))))))

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud