V osmdesáti osmi otcem, a přece není rekordmanem!

V osmdesáti osmi otcem, a přece není rekordmanem!

Osmaosmdesátiletý indický zemědělec Virmaram Jat se stal jedním z nejstarších otců na světě. Syna se snažil zplodit více než šest desetiletí a konečně se mu to podařilo. Kluk jako buk se narodil Virmaramově třetí ženě Gammo Deviové. Té je třiačtyřicet.

Virmaram, který již má šestnáctiletou dceru, žije v chatrči z bahna v odlehlé části Indie. Živí se chovem několika krav, koz a velbloudů. Podle britského listu The Sun narození syna komentoval těmito slovy: „Jsem zemědělec a moc toho nepotřebuji. S ženou se miluji každodenně a nejradši mezi druhou a čtvrtou hodinou ráno. Budu se snažit mít ještě další děti a je na Bohu, jestli mi je dopřeje. Nechci žít do sta let, ale přál bych si, abych si - dokud žiju - mohl užívat sexu.“

Virmaramova pětaosmdesátiletá první žena, která s ním také stále žije, mu pomohla s výběrem Gammo, která nyní povila syna, a dokonce pomáhala u porodu. Virmaram sice není právě nejmladší tatík, ale rekord v otcovství co do pokročilosti věku mu nepatří. Ten stále drží Australan Les Colley, který se dočkal ratolesti dokonce v devadesáti dvou letech. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud