V pátek začíná BEAUTY PRAGUE 2006

13.Mezinárodní veletrh kosmetiky a kadeřnictví BEAUTY PRAGUE 6. - 7. ŘÍJNA NA VÝSTAVIŠTI V PRAZE.

Ve dnech 6. - 7. října proběhne již 13. ročník tradičního veletrhu kosmetiky a kadeřnictví v PRAZE NA VÝSTAVIŠTI V HOLEŠOVICÍCH. Hostí více než 180 tuzemských a zahraničních vystavovatelů, kteří nabídnou odborníkům z oboru i ostatním návštěvníkům nepřeberné množství produktů i přístrojů a zařízení potřebných pro pěstění a zkrášlování vlasů, pleti a těla.

Součástí veletrhu je rozsáhlý doprovodný program, ve kterém předvedou své umění špičkoví vizážisté a kadeřníci nejen z Česka, ale letos poprvé i ze zahraničí. Z programu pro návštěníky veletrhu vybíráme podívanou na mistry svého oboru ze Čech, Slovenska, Polska a Španělska:

V PÁTEK 6. ŘÍJNA : Jose Ramon Garcia Irastorza - špičkový vizážista předvede "TRIKY PŘI VIZÁŽI S BARVAMI" Alberto "GITANO" Gomez "KOUZLA PŘI STŘÍHÁNÍ VLASOVÝM STROJKEM" - velmistr této techniky, předváděl své umění v Brazílii, na Jamaice, v Egyptě, Arabských Emirátech, Mexiku...nyní poprvé v ČR ! Ramon Celma&Co - úspěšný tvůrce světových módních trendů "STŘIHY A BARVY-INSPIRACE NA SLAVNOSTNÍ ÚČESY"

V SOBOTU 7. ŘÍJNA vybíráme: LUIS VALVERDE -uznávaný kadeřník a kolorista předvede "TRENDY PRO PODZIM/ZIMA 2006"

odpoledne : rozsáhlý programový blok "EXHIBITION FREE STYLE BODY ART" s extravagantními ukázkami česání, líčení, malování na obličej a tělo, japonské i klasické tetování, také piercing, dready, copánky... Vše nejen pro ženy, ale i pro muže ! Součástí je pánská a i dámská přehlídka těchto modelů, včetně oděvů a nevšedních šperků a tanečních vystoupení.

Veletrh je po oba dny otevřen návštěvníkům od 10.00 - 18.00 hodin. Vstupné pouze 80,- Kč.

zdroj: www.expona.info

Doporučujeme

Články odjinud