V sexu mám velké nároky. A to se chlapům nelíbí.

16 komentářů

Eva
3. dubna • 16:39

Dobrý den, jdu jsi pro radu. Když jsem se seznámila s přítelem, tak jsem mu říkala jaká jsem v sexu. Aby to věděl, protože vím, že je málo mužů který to dají. Jeho odpověď byla v pohodě. Tak jak jsem tu četla, a je to pravda dělají jen ramena. Pustila jsem mu padesát odstínů šedi a řekla jsem mu, tohle co on dělá jí, já mám ráda dělat mužům. Jsem dominantní. A ani po 2 letech to nemám. Tak se ptám, kde je chyba ? Proč dělají muži ramena, když na to nemají ? Otázka pro muže.. víte co to je fistink aniž by jste se museli podívat na internet ??? To by mě vážně zajímalo. 🙂

Alek
26. března • 14:32

,,no tak si měla asi opravdu smůlu a snad najdeš. Já s tím problém nemám a naopak čím déle jsem s holkou, tím to je lepší a pestřejší, protože se snažím vnímat co holka chce a jak říkáš klidně jí to řeknu a rád si vyslechnu, protože mě to zajímá. Nevadí mi dominantní ani naopak. Jinak patřím mezi dominantní.. říkám to ale opatrně protože nevím jak která holka na to bude reagovat. Myslím že všem holkám se to líbilo teda jestli mi nelhali.
Přeju ti pěkný den a snad brzo najdeš.

thais9
15. listopadu • 0:57

Často mě překvapují názory, že ze začátku je sex lepší a s postupem času (jak vyprchá zamilovanost) se zhoršuje. Mám vztah téměř 4 roky a mohu říct, že krom toho, že si sedneme, je sex čím dál lepší, právě tím jak se postupně poznáváme a nebojíme se jeden druhému říct, co se nám líbí a pokud s tím měli partneři Jitky problém, tak asi byli celkově nevyzrálí. I když já radši, než abych něco složitě vysvětlovala, mu navedu ruku, nebo předvedu pohyby, které chci a opravdu se ještě nikdy neurazil:)

Herulinka
14. listopadu • 14:39

Možná je to i o tom, jak to slečna tomu chlapovi řekne...upřímně si moc nedovedu představit, že mu v nejlepším řeknu, miláčku, budu radši, když mi budeš dráždit klitoris tak nebo onak...to už bych si sama připadala jako stroj na vyvrcholení. Souhlasím, že komunikace je v tomhle ohledu hodně důležitá, ale samy přece víme, že chlapovi je třeba podávat naše názory tak, aby je byli schopni přijmout. Aby se naopak nezabejčili a nedělali všechno proti. Ale tohle poznání přijde asi až s trochu delším vztahem, než na jednu nebo dvě noci. Takže pokud bude schopný chlap, se kterým jí bude dobře i mimo postel, věřím tomu, že postupem času doladí k dokonalosti i ten sex :-)

Ninoočka
14. listopadu • 12:31

Tak nad tím holky přemýšlím, co tu píšete a říkám si, že buď chceme dokonalý sex, který zažíváme v počáteční zamilovanosti díky hormonům dodaným přírodou,ale pokud chceme jen tento, měly bychom se smířit s tím, že ty vztahy opravdu vydrží max půl roku, dokud trvá zamilovanost. Pokud ale upřednostňujeme dlouhodobý vztah, smíříme se s tím, že vášeň nění taková, jako pod vlivem hormonů. Ani jedno není špatně, jen je potřeba si ujasnit, co je pro mě důležitější. Pokud chci vášeň a dokonalost, musím se smířit s tím, že na dlouhodobý vztah to asi nedotáhnu a nebo začnu makat na sobě, aby ten sex stále stál za to,ale holky neblbněte, pokud vám to nevyhovuje, nemůžeme odsuzovat partnera, na tyhle věci jsou v posteli dva:-) Pokud se rozhodneme, že je pro nás důležitější zázemí, obvykle bereme jako přirozenou věc, že sex není jako po měsíci chození, kdy z postele nevytáhnete paty. Ale ani jedno není odsouditelné,je to jen o tom, co každé z nás pocitem vyhovuje je nádherné mít fungující dlouhodobý vztah,ale na druhou stranu je nesmírně opojné se milovat s někým v počáteční zamilovanosti, obojí je naprosto super, jen je asi blbost snažit se sedět zadkem na dvou židlích a obvi%novat toho druhého, že se nám to nedaří, co myslíte?

Alma..
13. listopadu • 6:40

Jestli je to skutečný příběh, tak taková ženská pokud nepřijde k rozumu zůstane sama. Neříkám, že mít v tomto chlapa sobce ,ale tuto slečinku asi za chvíli každý přestane bavit.Asi neví, že v každém vztahu, později manželství taková ta vášeň, co byla na začátku o něco upadne a to potom jako se začne manželovi kurvit, nebo se rovnou rozvede, protože její mezinoží není uspokojeno jak ona chce? Ježiši marjá!!!
Vždyď je přece normální, že to postupem času o něco odezní a v ten moment ona přestane být zamilovaná? divná ženská, nemužu si pomoct!!

helza
3. listopadu • 11:08

  Jak to tady čtu, tak si maně vzpomínám na těch pár prvních let po listopadu, kdy se objevily první erotické časopisy. Muži je studovali a s nimi i různé sexuální techniky, vedoucí k dokonalému uspokojení ženy.
  Výsledkem byl rozvod několika mých kamarádek a i já v té době, podobně jako ony, v sexu o něco přišla. Neumím to popsat, o lásku, o spontánnost, nevím. Prostě, jakoby ta úžsná technika přehlušila, či vytlačila z onoho aktu něco velmi podstatného.
  Mně se to vrátilo, když mi prasklo aneurizma a muž mě téměř ztratil. Ale myslím si, že takový ten sex, jehož cílem je dosáhnout vždy a to co nejúžasnějšího orgasmu, takový sex, který tím pádem vede k použití dokonalosti techniky, tomu něco velice podstatného chybí.
  Tedy sex může být dokonalý a zakončený dokonalým orgasmem na obou stranách, je to krásné, ale myslím si, že to nesmí být jeho jediným cílem a jediným kriteriem jeho kvality. Pak je to všechno špatně
  A už vůbec by neměl být kriteriem při výběru životního partnera. To už je hodně veliký průšvih.

bo.huš
2. listopadu • 0:55

Když se vrátíme o pár desítek let zpět,muže moc nezajímalo jestli jejich partnerka z milování něco má a myslím že dnes už jsou muži někde jinde aspoň někteří.Nevidím proč by žena nemohla být náročná,proč by měla v sobě potlačovat svoje touhy a potřeby a když jí chlap prostě nevyhovuje tak hledá dál,dělá jen to co chlapi dělali odedávna.Já ten případ teda nejsem ale neodsuzuji to.Je fakt že nikdo není dokonalý a partneři by měli být všímavý a zajímat se o to co jejich protějšek potřebuje a nebát se o tom mluvit.Je jasný že to nemůžete na nikoho rozbalit hned na prvním rande.To se pak ten chudák nezmůže na nic,chlapi jsou přece jen trochu v nevýhodě.

Ninoočka
1. listopadu • 23:07

není to kritika,jen každá vyjadřujem svůj názor.Má zkušenost je jiná.Chlapů u mě bylo též dost a jen dva podle mého gusta nebyli,jinak to vždy bylo naprosto naprosto maximálně vzrušující,naprostá extáze,asi mám štěstí

MarČí
1. listopadu • 22:31

jen Jitku neodsuzujte a nekritizujte,budte upřímné aspon samy před sebou:-)takovej bourák aby přišel,zaperlil a milováním odnesl ženu do říše nádhery se hned tak nenajde,většinou vždy něco chybí,at v citech nebo sexu

Ninoočka
1. listopadu • 19:33

Pokud narážíš na sobecké chlapy,musíš v být v určitém ohledu sobec sama, navíc mi přijde, že jsi pořádně kritická a pak ti vztahy nevydrží. Pokud něco po chlapovi chceš, musíš to umět dát sama, jinak ti to nikdy fungovat nebude. V pochopení pro své i chyby okolí je láska s kritičností nic...

Gaba2
1. listopadu • 16:21

promin, ale jestli si myslis, ze dokonale milovani bude behem 14 dnu, tak to te asi zklamu....taky nechapu, jak pises, ze prestavas byt zamilovana.....za jak dlouho se teda zamilujes?? a jak pise Havran.......neni mozne, ze jsi mela prez 20 partneru, protoze jsi to prestala pocita, tak se nenajde ani 1, co by ti vyhovoval.....nevim, asi bych se koukla taky na sebe musim rict, ze jsem nemela ani jednoho partnera, co by neposlouchal a nesnazil se delat, co jsem mu rekla....nekdy to trvalo dele, nekdy ne, ale vzdy to nakonec vyslo ;)

Ivy1
1. listopadu • 16:17

plně souhlasím s poznáním autorky článku. Je mi 52 a za život jsem poznala dost mužů a vždy to bylo stejné - buď jedna poloha a stačí, nebo styl "tohle nedělám"... atd a měla jsem jen jednoho muže, se kterým byl sex pěkný a prožívala jsem hodiny mazlení nebo několik nádherných orgasmů za sebou, ale když to tak čtu, je to vlastně to samé, kolikrát jsem za ta léta vztahu říkala jak to chci a stejně příště zase "jel to svoje"... no ovšem je to skvělý chlap, který se nikdy neurazil, ale bylo to jako bych mu to pokaždé říkala poprvé.... oni totiž chlapi v té chvíli asi holt vůbec nevnímají .-)))

janeten
1. listopadu • 16:04

Souhlasím s Jitkou, že je to o mužích, většina jich neumí naslouchat a "jedou si svoji zajetou praktiku" chce to najít těch málo, co naslouchat umí - hodně štěstí Jitko.

Havran
1. listopadu • 15:53

Jitko, a podle čeho si ty chlapy vybíráš (nepochybuju, že si je vybíráš ty sama)? Zkus si jednou vybrat někoho opačného a možná, že tě překvapí. Asi by neměl být dominantní (ale takových je prý jen asi 5%). Když je to pořád stejné, asi pořád šlapeš do jednoho h.... (však víš, do čeho - promiň, jen se snažím být srozumitelný). A zkus si dát tenhle článeček někam, kde ho budou číst muži a někteří se jistě sami přihlásí.

pjaja
1. listopadu • 14:35

já tedy tolik partnerů neměla, ale musím říct že s manželem jsme ke kvalitnímu sexu dospěly až po dvou letech vztahu a taky to byl celkem boj...

Doporučujeme

Články odjinud