6
Fotogalerie

Vaculík a Chytrová se dnes večer vracejí s filmem Vůně kávy

Dramatický, ale místy i humorný příběh o peripetiích jednoho manželského páru natočil režisér Vít Olmer, který do hlavních rolí obsadil Lukáše Vaculíka a Simonu Chytrovou. Jestli to mezi touto dvojicí jiskří stejně jako před dvaceti lety v Tankovém praporu, se můžete přesvědčit v neděli 18. března od 20:00 na programu ČT1. Těšit se můžete i na Luďka Munzara nebo Martina Dejdara.

Rodina nepříliš úspěšného spisovatele a filmového scenáristy Martina (Lukáš Vaculík) se odstěhuje na venkovský statek za Prahou. Martin má totiž tvůrčí krizi a pro svou práci potřebuje především klid. Toho se mu ale v blízkosti lehce hysterické manželky Marie (Simona Chytrová) zrovna dvakrát nedostává, a proto hledá útěchu v náručí milenky. Domů se tak jezdí v podstatě jenom najíst, pohádat a vyspat.

Zoufalá a unuděná Marie se nechce se svým osudem smířit a pouští se do podnikání. Na statku zprovozní starou pražičku kávy, pronajme si kavárnu v Praze a prožívá románek s právníkem Altmanem. Všechno tak nasvědčuje tomu, že se manželství Martina a Marie nezadržitelně řítí do záhuby. Ale prudce jedovatý had, který na statek doputuje společně se žoky kávy, dá událostem zcela nový směr…


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ:
Orbion: Portál pro cestovatele

Doporučujeme

Články odjinud