6
Fotogalerie

Valentýnská soutěž o kvalitní bižuterii.Vyhrává každý!

Která žena nemiluje šperky a nechtěla by být krásná? Nejen na svatého Valenýna, ale i kdykoliv jindy se můžete ozdobit krásnou ručně vyráběnou českou bižuterií. Soutěžte s námi.



Internetový obchod Velita.cz se specializuje na ručně vyráběnou českou bižuterii. Cílem obchodu je nabízet svým návštěvníkům vybranou kvalitní bižuterii s tradicí.

Převážná většina výrobků se může chlubit označením „MADE IN JABLONEC“, značkou, která kupujícímu stvrzuje, že se jedná o kvalitní jabloneckou bižuterii, vyrobenou z českých materiálů, s jedinečným českým designem a v neposlední řadě dodržující přísné hygienické normy Evropské Unie. Další výrobky, které v eshopu můžete nalézt, jsou vybírány s důrazem na původ materiálů a originalitu bižuterie. Eliminuje se tak stále více narůstající kopírování kvalitních a krásných českých výrobků čínskými výrobci.

Mnoho z Vás si určitě všimne, že internetový obchod Velita nedisponuje tisíci položek. Tato skutečnost má jednoduché vysvětlení. Není snahou zahltit návštěvníka kvantem produktů, které není v lidských silách si prohlédnout, ale nabídnout mu aktuální a moderní bižuterii. Z tohoto důvodu je každého půl roku zboží obměňováno a návštěvník tak nalézá pouze IN produkty.

Chcete být stále IN? Nakupujte na Velita.cz



Šperk vyhrává každá 10., 20., 30., 40., 50., 60., 70., 80., 90., 100., 110., 120., 130., 140., 150. správná odpověď.

Slevu 15% do internetového obchodu Velita.cz vyhrává každý účastník soutěže.

Po ukončení soutěže bude všem účastníkům na email odeslán slevový kód do eshopu. Soutěž končí 12. 2. o půlnoci.

Pravidla soutěže naleznete http://www.mf.cz/zprava/11-pravidla-soutezi-online/" target="_blank"> ZDE.

„Každý se smí soutěže zúčastnit pouze jednou, duplicity budou odstraněny.“











Doporučujeme

Články odjinud