Valentýnská soutěž: Vyhrajte jednu z pěti ovocných kytic Frutiko! VÝHERCI!

Valentýnská soutěž: Vyhrajte jednu z pěti ovocných kytic Frutiko! VÝHERCI!

Pokud chcete potěšit své blízké originálním a zdravým dárkem například k narozeninám či Valentýnu, vyzkoušejte netradiční květiny z čerstvého ovoce a čokolády od Frutiko.cz!

VÝHERCI:

Markéta B. (Třešť)

Radka O. (Bechyně)

Lenka H. (Zámrsk)

Jana K. (Vlašim)

Alena S. (Bělá nad Svitavou)


Květiny či čokoláda jako dárek k Valentýnu, výročí či narozeninám jistě potěší, pokud však chcete být originální a darovat letost něco extra, zkuste novinku v podobě ovocných kytic Frutiko.

Ovocné kytice a bonboniéry od Frutiko.cz jsou vytvořené z toho nejlepšího ovoce a prémiové čokolády a nejenže skvěle vypadají, ale především výborně chutnají. Firma Frutiko international představila tuto novinku v České republice poprvé před rokem a za tu dobu se ovocné kytice staly oblíbeným trendem v posílání dárků.

Klepněte pro větší obrázek

Ovocné dárky jsou oblíbené nejen k příležitostem jako Valentýn, narozeniny a svátky, ale využívají se také jako netradiční dekorace a občerstvení na firemních večírcích, svatbách a rodinných oslavách. Květiny si můžete objednat jednoduše online a v rámci Prahy a okolí si je také můžete necyt doručit kurýrem již za 2 hodiny od objednání.

Více informací a galerii ovocných kytic Frutiko najdete na www.Frutiko.cz a www.facebook.com/Frutiko.cz

Klepněte pro větší obrázek

Pět z vás, které správně odpoví na soutěžní otázku, odměníme poukazem v hodnotě 1000 Kč a budete mít možnost vybrat si kytici dle vašeho přání.

Vyhrává ten, jehož správná odpověď dorazí jako 40., 80., 120., 160. a 200. v pořadí.

Soutěž končí 16.2 o půlnoci.

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud