5
Fotogalerie

Valeria Lukyanova, Barbie z Ukrajiny

Nejslavnější Ruskou je v současné době Valeria Lukyanova, žena s dokonalými tvary připomínající panenku Barbie.

Dlouhé blonďaté vlasy, vosí pas, rozbujnělé poprsí, štíhlé nohy, k tomu dokonalý make-up, z nějž září průzračné modré oči ve tvaru mandlí, zvýrazněné barevnými kontaktními čočkami. Série fotografií, na kterých pózuje stvoření až neuvěřitelně podobné panence od Mattela obletěla svět a na ruském internetu trhá žebříčky rekordů sledovanosti.

Jednadvacetiletá modelka, jak sebe samu Valeria prezentuje, přiznává, že na jejích barbínovských křivkách nemá sebemenší podíl příroda. Na operačním sále plastické chirurgie je Valeria prý jako doma. Podle některých informací má po vzoru Cher odebraná spodní žebra, aby měla co nejútlejší pas, samozřejmě se chlubí silikonovými implantáty v prsou a patřičně upraveným obličejem.

Fotografie jsou tak dokonalé, až vzbuzují podezření, zda je na nich zachycena skutečně reálná žena. V době vyspělých počítačových technologiíí a chytrých grafických programů by bylo tak snadné stvořit umělou panenku! Aby Valeria zamezila podobným spekulacím, zveřejnila na svých stránkách video, ve kterém se prezentuje svým oddaným fanouškům. Internetoví odborníci zjistili, že video bylo natočeno na Tchajwanu, což zadává ke spekulacím ještě větší prostor. Valeria se ve videoklipu prohlašuje za nejslavnější Rusku na světě a svěřuje se se zálibou v astrologii.

Foto: www.dailymail.co.uk

ČTĚTE TAKÉ:
Princ Harry "utlumil" vztah se zpěvačkou Mollie King: prý moc mluvila

ČTĚTE TAKÉ:
Katie Holmes jako Jackie Kennedyová

Doporučujeme

Články odjinud