Válka v Iráku a Sýrii očima dvou reportérek

Válka v Iráku a Sýrii očima dvou reportérek

Jak žijí lidé, kterým válečný konflikt vzal domov? To v Iráku a Sýrii zjišťují reportérky Lenka Klicperová, šéfredaktorka Lidé a Země a Jarmila Štuková. Sledujte jejich cestu na Facebooku LaZ!

Reportérky vyrazily do Iráku, pokusí se dostat i do Sýrie. Ze své cesty budou pravidelně posílat fotografie i osobní postřehy a reportáže. Sledujte jejich cestu na Facebooku Lidé a Země! Články a fotografie se objeví i na webu Lidé a Země – www.lideazeme.cz. Reportérky budete také často slýchat v živém vysílání Radiožurnálu a dalších stanic Českého Rozhlasu.

Klepněte pro větší obrázek

K čemu to bude?

Sbírku na pomoc lidem postiženým válkou přímo v Iráku a Sýrii vyhlásila Charita ČR. Pomoct je snadné. Stačí poslat DMS ve tvaru DMS ROK CHARITASVET na číslo 87 777 (roční) nebo DMS CHARITASVET na číslo 87 777 (jednorázová). Jedna DMS stojí 30 Kč, z toho Charita ČR obdrží 28,50 Kč. V případě roční DMS jde o 12 × 28,50 Kč, platíte vždy jednou za 30 dní od zaslání první dárcovské SMS. Nebo přispějte na účet 55660022/0800, variabilní symbol: 180 – Irák a 182 – Sýrie.

www.archapomoci.cz

www.facebook.com/lideazeme

www.lideazeme.cz

www.charita.cz

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud