Vanessa Paradis a dvanáct malých Lagerfeldů

Vanessa Paradis a dvanáct malých Lagerfeldů

Vánoce jsou za dveřmi. Nejvýznamnější světové obchodní domy lákají zákazníky na originální vánoční výlohy, na jejichž aranžování se podílejí proslulí návrháři.

Navrhnout vlastní výlohu patří ve velkoměstech módy k prestižním zakázkám, které nelze odmítnout. Svým návštěvníkům se známé obchody vemlouvají do přízně například pohádkovými motivy čerpanými z příběhů Alenka v říši divů nebo Petr Pan. Podle posledních trendů je zkrátka Santa Claus pasé.

Těžký úkol letos čekal Karla Lagerfelda, kreativního ředitele značky Chanel. Pařížské obchodní centrum Printemps ho angažovalo jako exkluzivního návrháře pro svou obrovskou výlohu. Odhalil ji sám tvůrce osobně, ve společnosti půvabné Vanessy Paradis. Motiv výlohy je vyloženě lagerfeldovský.

Na modelech nejznámějších pařížských památek je rozestavěno dvanáct miniaturních trpaslíčků s imagí všestranného Karla Lagerfelda. Podle ohlasů ve francouzském tisku je pravděpodobné, že se výloha obchoďáku Printemps stane oblíbeným poutním místem předvánočních procházek pro dospělé i děti.

Foto: www.fashionista.com

ČTĚTE TAKÉ:
Orbion: Portál pro cestovatele

ČTĚTE TAKÉ:
Horoskop na listopad

Doporučujeme

Články odjinud