Vánoce v říjnu? Ne! Jen doprava zdarma na kniha.cz

Vánoce v říjnu? Ne! Jen doprava zdarma na kniha.cz

Máme před sebou poslední říjnové dny a e-shop kniha.cz přináší skvělou nabídku pro všechny knižní nadšence. Nakupujte dnes a zítra (31. 10. 2014) do 12.00 a neplaťte poštovné!

Knižní trh se jako každý rok začíná plnit knižními novinkami a mi si jich pár představíme. Jako první musíme zmínit knihu, Vaříme podle herbáře č. 2 od Lindy Rybové a Kateřiny Winterové. Ve druhém dílu knihy se autorky opět zaměřují na kvalitní, ale přitom dostupné přírodní suroviny a vyhledávají dávné, pozapomenuté receptury, aby z nich poskládaly celoroční jídelníček, přímo nabitý zdravou přírodní energií. Autorky nezapomínají ani na rady, jak posilovat organismus při nachlazení, čím si dodávat neutuchající energii, jak léčit nervy a vysoký tlak a co zabírá na spaní.

Druhá novinka, kterou ocení hlavně ženy, je pokračování knihy Nabíječ od Alice Clayton s názvem Roštěnka. Kvůli komu Nabíječ zahodil klíč od svého harému? No přece kvůli Roštěnce! Jenže s postupem času se jejich vztah čím dál víc podobá jízdě na horské dráze. Hra na společnou domácnost totiž nepřináší jen nebetyčné slasti, ale i strasti. Alespoň že Simon létá fotografovat po celém světě a láska i hory přenáší. Jednoho dne se však Simon rozhodne, že už má cestování plné kecky, a začne trávit víc času doma. Mnohem víc. A byl by rád, kdyby víc času doma trávila i Caroline... Jenže ta v práci neví, kam dřív skočit, a se zahnizďováním tolik nespěchá. Zkrátka blázinec na entou. A klidu jim nepřidají ani milostné eskapády jejich přátel a kocoura Clivea.

Třetí novinkou je kniha Pravdivá dobrodružství Rolling Stones od Stanley Bootha. Stanley Booth se v roce 1969 se zúčastnil amerického turné Rolling Stones zakončeného nechvalně proslulým volným koncertem v Altamontu. Jeho kniha není jen úchvatným žurnalistickým počinem. Vypráví příběh kapely od jejích rhytm´n´bluesových počátků po klubech v západním Londýně až po období konce 60. let, kterým autor proplétá historii tragického soumraku a konce života Briana Jonese a popis událostí během koncertu v Altamontu, kde atmosféra násilí přikrmovaná alkoholem a drogami vyústila v potyčku mezi Hell´s Angels a diváky, po níž zůstal na zemi jeden mrtvý.

Pokud Vám ani toto nestačí, můžete si vybrat z dalších knižních novinek zde.

Doporučujeme

Články odjinud