Vánoční bazar v Mokré čtvrti

Vánoční bazar v Mokré čtvrti

Do Divadla DISK se po roční pauze 17., 18. a 19. prosince 2010 vrátí populární charitativní prodejní akce Vánoční bazar v Mokré čtvrti.

Charitativní prodejní akce pro širokou veřejnost, jejíž výtěžek půjde na konto Nadace Terezy Maxové dětem a dalších charitativních projektů, budou opět pořádat herečky Aňa Geislerová, Tatiana Vilhelmová a režisér Peter Serge Butko.

Akce bude zakončena jako obvykle koncertním večírkem s názvem Snesitelná lehkost pití v Lucerna Music Baru 20. prosince 2010.

Pátek 17. prosince od 10.00 do 20.00 hodin bude tradičně patřit šlechetným dárcům. Přispět může kdokoliv opravdu čímkoli, od levných věcí, jako jsou korálky, skleničky, keramika, oblečení, bižuterie, umělecká díla, až po značkové zboží, starožitnosti, či nejrůznější cennosti. „Přijímáme jak věcné, tak finanční dary všeho druhu a množství,“ vzkazují obě herečky a režisér.

Sobota 18. a neděle 19. prosince budou ve znamení celodenních prodejních večírků. Mezi 10. a 20. hodinou se tu může zastavit každý, kdo zatouží po nevšedním vánočním dárku, vlídném slovu nebo skleničce něčeho ostřejšího. Společné úsilí vyvrcholí v pondělí 20. prosince od 20.00 hodin koncertním večírkem v pražském Lucerna Music Baru. Vánoční bazar v mokré čtvrti není jenom o nakupování, ale také o dobré náladě, předvánoční atmosféře bez stresu, o možnosti neformálně potkat své oblíbence z řad umělců, vypít skleničku a pomoct dobré věci.

Tatiana Vilhelmová k tomu dodává: „Pro nejnáročnější návštěvníky bazaru budou k dispozici tzv. tuzexové, neboli prémiové sekce, v nichž budou k dostání ty nejluxusnější dárky a oblečení. V minulosti jsme měli v sortimentu například část věcí z pozůstalosti Emy Destinové. K novinkám letošního bazaru bude nepochybně patřit i rozšířený koutek pro dospělé, ale to už bude překvapení.“

„Těšíme se, že od návštěvníků bazaru zase dostaneme spoustu zajímavých věcí. Jsme rádi, že s námi i letos nadále budou spolupracovat dárci jako třeba Levis, od kterého dostaneme kolekci oblečení. Speciální dárek nám slíbil fotograf Robert Vano a i já do bazaru věnuji něco z kolekce, kterou jsem dělala pro značku Pietro Filippi,“ shrnuje Aňa Geislerová.

Večírek Snesitelná lehkost pití, na který si zájemci mohou kupovat vstupenky od 1. listopadu 2010, bude mít letos jediné hlavní téma: dobrou zábavu pro všechny, kteří bazaru pomáhají a podporují ho. Speciálními hosty budou Marie Rottrová a Marta Kubišová. Na pódiu se dále vystřídají „staří kamarádi“, jako jsou Roman Holý, Matěj Ruppert, Petr Čtvrtníček, Aleš Háma, Ester Kočičková, Jiří Macháček či AllX, Nightwork, anebo zcela nově Gypsy CZ či Iva Fruhlingová. Večerem budou provázet organizátoři akce.

Doporučujeme

Články odjinud