Vánoční dárky - Vše pro děti

Vánoční dárky - Vše pro děti

Vánoční svátky jsou nejen čas zastavení, rozjímání a setkávání s rodinou a přáteli, ale také nejoblíbenějším časem pro děti každého věku. Jejich rozzářené oči dychtivě čekají na tajemné balíčky. Co asi budou ukrývat letos? Načerpejte inspirace právě zde.

Pohádková elektronika

Disney jistě boduje u každého potomka svými animovanými pohádkami a dobrodružnými příběhy. Nejedna holčička touží po světě krásné princezny či kouzelné víly, kluci se zase rádi pobaví u animáče Auta a celá rodina zná nazpaměť všechna dobrodružství Pirátů z Karibiku. A co tahle vylepšit dětský pokojíček televizí, budíkem či CD přehrávačem v designu některého výše zmiňovaného filmu či postavičky? Barevné televize mají zabudovaný DVD přehrávač a stejně skvěle designově řešené dálkové ovládání. Budíky se zase vyznačují velkým digitálním displejem a CD přehrávače neotřelým designem. Ceny se pohybují od 1499 do 4999 korun.

Nejen animáče pod stromeček

Byla-li řeč o DVD přehrávačích, nemůžeme opomenout také disky, které si děti (a nejen ty) rády přehrají. Mezi žhavé novinky patří tři animované celovečerní filmy a také jeden muzikál.

Simpsonovi ve filmu se krátce po uvedení zařadili mezi jeden z nejúspěšnějších filmů historie a potvrdili svou pověst celosvětového fenoménu. V neuvěřitelně zábavném superhitu musí Homer zachránit Marge, Barta, Lisu, Maggie a zbytek planety před katastrofou, kterou sám způsobil. Netrpělivě očekávaný disk obsahuje vedle samotného filmu nepřeberné množství bonusů.

Když z městečka začne mizet prvotřídní zelenina, musí náš vynálezce a velký milovník sýra v jedné osobě společně se svým chytrým psím společníkem využít všechny své neobyčejné vynálezy, aby se pokusili zneškodnit tajemnou příšeru impozantních rozměrů. Tolik stručný obsah animovaného dobrodružství Wallece & Gromit: Prokletí králíkodlaka.

Legendární příběh o vůdci zbojníků, který chrání podané anglické koruny před samozvaným králem, se vrací v animované podobě z dílny studia Walt Disney. Téměř čtvrt století stará adaptace se na česká DVD dostává vůbec poprvé a hned v nové digitální podobě. S Robinem Hoodem se setkáte v podobě lišáka, který s pomocí přítele - medvěda Johna - vede své oddíly, aby bohatým brali a chudým dávali. Jejich protivníkem je chamtivý lev princ Jan podporovaný svým rádcem hadem Sykem. Tuto nebezpečnou dvojici ovšem lišák Robin řádně napálí, získá stříbrný šíp pro nejlepšího střelce z luku a nezapomíná přitom ani na zamilovanou lištičku Marianu. Znalce původního příběhu pak asi nepřekvapí, že nepostradatelný bratr Tuck je jezevec a šerif z Nottinghamu sužuje kraj v rouchu vlčím. Celým příběhem provází potulný pěvec, kohout kokrháč v podání Jiřího Korna. Pointu příběhu si můžete sami vybrat a a to díky bonusu, který obsahuje alternativní konec.

Muzikálový fenomén High School Musical z prostřední střední školy, který je přirovnáván dokonce k legendární Pomádě a sklízí ovace u všech diváků, vychází konečně na DVD i v České republice. Hudební a taneční paráda začala o zimních prázdninách v karaoke baru. Troy Bolton a Gabriella Montez v sobě objeví skrytý pěvecký a herecký talent a vzápětí se potkají na téže střední škole. Troy je kapitánem basketbalového týmu a Gabriella vyniká v matematice. Jakmile se však rozhodnou zúčastnit konkursu do připravovaného školního muzikálu, jejich život dostává nový smysl. Samozřejmě netuší, co tímto rozhodnutím ve svém okolí způsobí, ale cestu k vrcholu nemíní vzdát za žádnou cenu. Zvlášť když je lemována romantikou, vynikající hudbou a skvělými tanečními kreacemi.

Pro malé parádníky

Oblečení pro děti patří mezi velice vděčné dárky, i když jej častěji ocení rodiče. Aby měli radosti i potomci, vyberte jim něco stylového, s vtipem a hlavně vybírejte s láskou.

Kosmetika pro nejmenší

Drobný dárky v podobě kosmetiky určené pro nejmladší členky rodiny potěšíte nejen je, ale také jejich rodiče. Vždyť kdo nemá rád chvíle strávené se svými ratolestmi během koupele? Je přímo radost pozorovat, jak si děti čas ve vaně plné vody užívají, baví se a hrají si. Pro ty nejmenší se skvěle jako dárek hodí jemné dětské přípravky z řady Nivea Baby s obsahem přírodních minerálů, které posilují přirozené ochranné funkce citlivé dětské pokožky. Přírodní minerály dokáží v pokožce udržovat vzájemnou rovnováhu jednotlivých ochranných funkcí pokožky, čímž se zvyšuje její odolnost vůči mechanickému, chemickému i mikrobiologickému narušení.

S přípravky do koupele Little Artist od Oriflame objevíte ve svém dítěti malého Picassa. Linie obsahuje Barvy na tělo se kterými mohou děti pustit uzdu své fantazie a malovat po celém těle. Pak stačí barvy jednoduše umýt v Pěnivé bublinkové koupeli Little Artist. A aby byla koupel opravdu umělecky dokonalá, máme pro vás mycí žínku Artist v podobě malířské palety.

Foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud