Vánoční kila navíc lze shodit bezbolestně, tvrdí zakladatel Revolučního hubnutí

Vánoční kila navíc lze shodit bezbolestně, tvrdí zakladatel Revolučního hubnutí

Pokud se opět potýkáte s otázkou, jak se zbavit přebytečných kilogramů nabraných během vánočních svátků, nemusíte zoufat při představě další drastické diety. Podle posledních lékařských výzkumů je možné zhubnout přirozeně a bez zdravotních rizik. Tvrdí to alespoň MUDr. Otto Horák, zakladatel programu Revoluční hubnutí Wellness Trend.

"Pro zhubnutí je důležité, aby k němu pacient přistupoval komplexně a systematicky. Základem je změna dosavadních metabolických procesů, což je u každého individuální proces. Mimo jiné jde také o rovnováhu pH, které bývá v důsledku špatné životosprávy příliš nízké," vysvětluje MUDr. Otto Horák a dodává:

"První fáze spočívá v tom, jak vytvořit v organismu vhodné podmínky, než tělo začne tuky samo spalovat. Ve druhé fázi optimalizujeme metabolické pochody během redukce váhy. A ve třetí, závěrečné, by si člověk váhu poté, kdy ji zredukuje, měl také udržel."

Pokud jde o samotné hubnutí a udržení požadované hmotnosti, podle Horáka je důležité vyvarovat se především těchto potravin: bílého pečiva, rýže, brambor a těstovin.

"Základem našeho programu je individuální přístup. Každý organismus je jedinečný a každý proto vyžaduje jiné podmínky pro to, aby se trvale zbavil přebytečného tuku. V každém regionu je dnes už možné najít odborného konzultanta, který vám způsob, jak shodit přebytečná kila, ´ušije na míru´ včetně doporučení konkrétního cvičení," dodává lékař. Podle něho má tento systém redukce váhy devadesátiprocentní úspěšnost.

Doporučujeme

Články odjinud