Vánoční kila navíc lze shodit bezbolestně, tvrdí zakladatel Revolučního hubnutí

41 komentářů

Kulicka1
18. března • 13:33

Zdravím,mám typ pro všechny,kteří již hubnou a potřebují relax,dodat energii,uvolnit se a zlepšit strukturu kůže a zpevnit. A nejen pro ty-prostě pro všechny,co mají rádi příjemné prostředí a chtějí si dopřát chvíle jen pro sebe. Jedná se o Broumovsko,Náchodsko. Pro více info mě kontaktuje na mailu kulicka1@seznam.cz

maca.mi
26. června • 20:00

Ahojte, kdo by měl zájem hubnout a přitom jíst vše, samozřejmě ne se přejídat a cpát se sladkým, a zrovna nemá čas pravidelně cvičit, tak jako já maminka na MD. Nabízím pomoc v úpravě trávení a následného redukování tukových polštářků za pomoci čistě přírodních bylinných výrobků bez použití chemické stabilizace výhradně od české firmy. Základem je konzultace, zjištění zdravotního stavu a následného výběru výrobků. Více napíši na dotaz: maca.lvz@seznam.cz

KO Ko ko Šanel
10. února • 18:30

Jídlo mě netrápí, ... valím ... dnes do kalanetiky a to ob den.

calimeroo
3. února • 13:09

Marlenka: tak to máme stejný názor,od Nového roku jsm si dala předsevzetí,za měsíc 2 kila dole,jen tím,že si 2-3 týdně zacvičím po 30 minutách a jím každé dvě hodiny PRAVIDELNĚ!!!!Žádné pečivo,to mi asi pomohlo z 99%!! 2-3 litry vody také pravidelně .Všechno jde když se chce!!!OPRAVDU CHCE!!!

Paayaa
1. února • 19:26

jste vtipné, všechny... z článku jste si přečetly jeden odstavec, ale pominuly úvod... říká se tam cosi o metabolických pochodech a pH... taky bych do článku, navíc na takto navštěvovaném serveru, nenapsala detaily - protože koho to zajímá, bude pátrat...
a že to funguje, mám z vlastní zkušenosti...

Sabisha
1. února • 17:53

Já beru Dren co mi přivezla švagrová z USA a výsledky jsou vynikající zhubla jsem ze 76 na 54 kg během tříměsíčního užívání! Je možné ho zakoupit i u nás!
http://www.fitclub.cz/zbozi/3809/Dren-30cps.htm
Opravdu potlačuje chuť k jídlu a když k užívání přidáte i pohyb, pálíte tuky strašně rychle!

hanelore
1. února • 11:40

no moment, brambory se take nesmi jist:D

Cipisek
28. ledna • 15:38

Souhlasim s Marlenkou.Musis mit vetsi vydej,nez prijem.jist4 x denne male davky.Pohyb a dodrzovat pitny rezim.Vyfotte nejakou baculku a udelejte z ni manekynku.PANE DOKTORE.Pracuji ve fitku 30let,proslo mi rukama hodne zen a take jich hodne snizilo tel.hmotnost.Kdyz se nesmi jist,ryze,bile pecivo a testoviny,tak aby clovek ke vsemu jedl chleba a brambory a knedlik.Haha

REbeCA
27. ledna • 22:30

A že je tolik tlustych lidí pořad,když jsou "zaručene..."cha chi cho

Niki
26. ledna • 20:03

Marlenka : mas email?? uz dlouho se snazim zhubnout a porad ic...mohla bys mi pomoct?? Dekuji muj email bleblebuu@seznam.cz

Kiikina
25. ledna • 23:13

Pro Hanku: No to budou určitě nějaké koktejly, nebo pilule. Tohle všechno je akorád tahání peněz z lidí. Ale trvalý výsledek nikde.

hanka
25. ledna • 22:41

hanka
zkusila jsem docela zajímavý prostředek. Od vánoc jsem zhubla 1,5 kg.KDO CHCE PORADIT, PORADÍM.

ludena
25. ledna • 16:16

nejhorší na tom je to, že vždy radí ti, kteří nepotřebují hubnout a je jim šíhlost dána přírodou.. to se potom radí!!!

Marlenka
25. ledna • 9:59

No to je teda zase objev:47:
Dieta, kdy se nejí bílé pečivo a kdy se nejí přílohy-je starej už snad 100 let.:47:
Dá se to dodržovat omezenou dobu, ale né stále a co potom???Já jsem stále nevěděla jak na to a nakonec se mě osvědčila stará známá metoda-větší výdej než příjem, hodně pít, jíst po 2-3 hodinách, večer se snažit jíst maso se zeleninkou..a už se nepřecpávat.
Omezit pečivo a přílohy a jíst více zeleniny(ovoce dopoledne a zelenina odpoledne)
Snídat ideálně jogurty s ov.vločama a nebo celozrné pečivo.
No a a 7 kileček je dole.A ani jsem netrpěla hlady, jen prostě změnila trošku jídelníček.
A samozřejmě hlavně pohyb-ideální na hubnutí je spinning-zpočátku jsem chodila 2x týdně a teď už jednou a bohatě to stačí!!Jo a žádná dieta se nedá dodržovat 100= a stále-to by člověk zmagořil. Občas si klidně dát čokoládu nebo nějakou sladkost, ale uýbrat zase někde jinde.
A klidně si dát na oběd i řízek, ale menší a k němu zeleninu a nebo svíčkovou, ale né s pěti knedlíkama.
Prostě přemýšlet a když si užiju něco kalorickýho-tak to pak vyvážit tím, že zase uberu někde jinde.
A ono to jde...

sona10
25. ledna • 2:47

Ono je to u každého jinak.Někdo si dá dortík
a pak musí 5h cvičit. Já když budu jíst několikrát týdně tabulku čokolády tak se skoro nic nestane,ale dám si párkrát třeba hranolky a nezapnu kalhoty.

Diana_K
24. ledna • 17:52

Myslím, že v dnešní informační době je informací "jak na to" mnoho. Ovšem co je nejtěžší - přesvědčit svoji kebulku, aby se zásad držela. :)) Ze známého - Hubnutí začíná v hlavě - je jasné, odkud je třeba začít. A není marné jít na to např. ve dvojici či větší skupince, aby se lidi vzájemně povzbuzovali.

MařkaK
24. ledna • 14:30

To je teda známý , ale neuskutečnitekný ...celej zbytek života nejíst brambory,rýži ...blbost ! !To pečivo beru ....ale je to opravdu známá věc ,nic nového

Kiikina
24. ledna • 12:17

Jedna uživatelka Dámy ( bohužel nevím její přezdívku ) má svoje stránky o hubnutí ZDE Zatím jsem na lépe udělané stránky, s tolika radama a příkladnýma fotkama nenašla.

jitka101
23. ledna • 23:53

Já jsem Silvestra strávila obložená chlebíčkama a v pc studovala diety, nakonec jsem si vytvořila svoji, zatím jsem spokojená, ráno si udělám zeleninový salát a ten jím průběžně celý den a k obědu mám vařené kuřecí stehno, prsa nerada. Držím od začátku roku a mám dole 5kg a piju moc moc vody s citronem. Taky když je z čeho hubnout tak to jde líp že jo! Tak hodně úspěchů v hubnutí J.

janny
23. ledna • 15:37

Na tomhle webu se taky dobře hubne. A některé věci z něj si hodně hubnoucích poradců převzalo do svých programů. Tady je ta adresa: www.hubnouci.cz

Marky78
23. ledna • 7:03

No to je mi novinka-chycht :-).
Sama jsem skusila nejíst pečivo a přílohy,místo příloh zeleninu atd,opravdu to super zabírá,ale je to stará známá věc!!!Na to nepotřebuji studovat :-)!!
Ale kdo by vydržel to pořád nejíst-já teda ne,takže jsem také zastáncem názoru-jíst tak nějak vše,vícekrát denně malé porce,trocha pohybu a je to.
Nechtít zhubnout týdně dvě až tři kila,to je nezdravé a jojo efekt,tak kilčo,dvě měsíčně je ok :-)

zzanzi
22. ledna • 18:43

navíc jsem celiak tak kdybych měla omezit ryži a zemaky tak nemužu už vubec nic

Akka
22. ledna • 8:34

Jasně že to je jen o tom do sebe zbytečně necpat tuky a cukry. Pan doktor objevil Ameriku.

mirka.semerakova
21. ledna • 16:46

takovéto rady zabíraj akorát místo. Nic převratného neříká. Jak dlouho na to pan doktor studoval??????

kotebodie
21. ledna • 15:09

Já jsem zhubla díky této paní. A žádné prášky, žádné mučení se http://www.kgdolu.estranky.cz/stranka/nova-metoda_-jak-si-zmensit-telicko prostě jen jídelníček ze zdravých potravin a nepřežírat se

zzanzi
21. ledna • 14:01

si taky myslim že je hlavně potřeba pohyb a omezeni sladkosti a tučneho jidla ane platit strašne sumy specialistum apod....

kuk
21. ledna • 13:56

"Jedná se především o snížení pH v těle, které bývá v důsledku špatné životosprávy příliš vysoké" hmm... Všude se píše, že máme překyselený organismus a pro správný chod potřebujeme mít pH organismu neutrální nebo lehce zásadité. Dle pana doktora je to tedy naopak???

Harpie
21. ledna • 13:53

Jedno staré moudro praví:poslouchej dobře své tělo,a ono si samo řekne co potřebuje,a co nikoli:-))))))))

Soňa
21. ledna • 13:20

Souhlasím s Dialogem. Každý jsme jedinečný originál a řídit se obecnými radami je na nic. Ale ani tzv.profesionálové nejsou vždy to pravé, jak poznám, že tomu rozumí?
Takže zapojit vlastní hlavu a rozum, vybrat si to, co považuji za správné a řídit se tím minimálně 2 měsíce. Nepřeskakovat z diety do diety. Jíst všechno, ale přiměřeně svému životnímu stylu.
Já se nevyhýbám ničemu, už vím, co si mohu dovolit pokud sedím 9 hodin u PC. A když mi čas dovolí si jít zaběhat nebo zacvičit, tak to je můj bonus. Jím zdravě, žádné polotovary a hotovky, nejsem líná si uvařit čerstvé jídlo.
Nevím, proč si nemohu dát neloupanou rýží, celozrnné těstoviny a vařené brambory. Tam není zakopaný pes ,ten je někde jinde.
Takže držím palce, ať najdete svou vlastní cestu k hezké postavě.

dialog
21. ledna • 13:10

Bože kdyby měl jeden věřit všem dnes zaručeným radám, byly bychom šílené.
Jeden říká, že ano těstoviny a rýži...teď čtu zase varování, že né.A pravda je kde?myslím,že každý z nás má svůj a originální spalovací systém, nelze naordinovat stejné fígle.To je jako když kuřák dotor radí - nekuřte.

zuzka.t
21. ledna • 12:42

každý nový výmysl o hubnutí je ten nejrevolučnější a nejlepší, já kdyby něco prodávala a nabízela tak bych taky neříkala funguje to někdy(nebo skoro nikdy) ale za to to stojí dost peněz takovej program. Vybrat nějakýho odborníka mezi těmahle je hodně těžký, bez doporučení bych asi taky nikam nešla

Blanka
21. ledna • 12:31

Ještě k tomu článku,moje obvodní lékařka má kolem 120kg,zrovna tak zubař,má též hodně přes 100kg.Když je to tak snadné proč i spousta lékařů je tlustých a nebojí se nemocí z tloušťky vyplívající? 9lidí z 10ti by chtělo být štíhlé.Jenže chuť k jídlu je větší nežli přání.Bohužel.

KLAJA
21. ledna • 12:28

Víc informací poskytla "ribišška"než celý pan doktor.:o)

Blanka
21. ledna • 12:24

Dle článku je vše zakázáno.Když vynechám rýži,brambory,pečivo atd.a budu k tomu ještě sportovat tak nepotřebuji k hubnutí drahé poradce.Lidičky uvažujte logicky.Spousta mazaných čechů zbohatla právě na naivních lidech.Kdo je chytřejší(mazanější)a umí svou práci dobře prodat zbohatne.

Leveret
21. ledna • 12:06

to je informace, jak noha

ribišška
21. ledna • 12:06

le.nka, kammia ... podla mňa neni o ničom. jasne máte info o tom, že sladké jedlá vám prekyslujú krv a telo a prekyslené telo si robí zásoby tuku. ak zmeníš stravovanie a vyvážiš si ho, tak sa ti to upraví a ked navyše si zašportuješ, tak ti puzzle zapadnú a všetko sa otočí a schudneš. len treba preto niečo urobiť. niečo obetovať. ak ty niečo obetuješ, tak za to niečo dostaneš. uplne lahka matematika. nedá sa len požadovať a ked to nedostaneme tak sa hnevať. to je lahka cesta a ta nikam nevedie :))) . držím palce, neni to jednoduché, ale dá sa to :))))

zuzka.t
21. ledna • 11:29

Sama se nikdy hubnout nedonutím, ale zkouším teď ,,profesionály'', tak jsem na to zvědavá jak to dopadne, snad mě teda dovedou k pohodě(www.cestakpohode.cz)první sezení bylo zatím příjemné.

exilim
21. ledna • 10:18

nic nového pod sluncem... bez pečiva a příloh jsem od začátku měsíce a mám dole 4 kila

Jancas
21. ledna • 10:07

skoro jsem ted zhubla :D

kammia
21. ledna • 10:00

článek naprosto o ničem...

le.nka
21. ledna • 9:12

no to jsem se toho teda dozvěděla...

Doporučujeme

Články odjinud