Variace pro tmavé vlasy

Variace pro tmavé vlasy

Kam jdete dnes večer? S kamarádkou do vinárny, s přítelem na slavnostní premiéru, s houfem svých obdivovatelů za zábavou, nebo se pan Božský konečně rozhodl, že vás představí svým rodičům?



Uhlazený luxus

Vaše tajné zbraně pro jednoduchou eleganci? Pokud vás příroda obdařila vlnitými kučerami, vezměte si na pomoc kvalitní žehličku, která si vaši neposednou kštici ochočí během pár minut. Díky moderní technologii už nemusíte řešit, zda své vlasy narovnávat vlhké či suché. Ale ať už se rozhodnete jakkoli, v centru vaší pozornosti by stále měla zůstávat výživa a hydratace – na ty nikdy nezapomínejte. Teprve až prameny narovnáte, vetřete do nich styling, který dokáže poškozené vlasy zvlhčit a zároveň je skvělý pro následné tvarování do požadované formy. Jeho bonusem může být i letos tolik žádaný mokrý efekt. Pak vlasy stáhněte do culíku, který „neformálně“ obtočte okolo gumičky a připevněte. Fixujte lakem s leskem a klidně si pohrajte s nápaditým doplňkem.

Návrat aristokracie

Upoutejte pozornost sofistikovanou večerní – proč se občas netvářit, že máte modrou krev? Stačí vlasy především nad čelem od kořínků natupírovat a pak je shora překlopit dolů. Po stranách by měly vytvořit přirozeně zaoblený tvar, proto je nenápadně připevněte pinetkou. Aby vám účes vydržel celý večer, zafixujte ho tužicím sprejem. Při večerním loučení mějte na paměti, že tupírování vlasové vlákno narušuje, takže až budete odpočívat, dopřejte relaxaci i svým vlasům.

Divoká krev

Pokud jste fanynkou zářivých barev, podpořte svůj odstín hořké čokolády šamponem, který ho ještě více zvýrazní a zajistí mu delší odolnost proti vymývání. A jestliže jste se rozhodla, že si letos musíte nutně pořídit nějaký vlasový doplněk, neváhejte a sáhněte po široké černé čelence, bez které se díky trendu tupírování ve stylu divokých šedesátých let neobejdete. Aby byl výsledek dokonalý, nebojte se využít objemový přípravek.

Tupírovat začněte nad čelem a rozpustile pokračujte dozadu. Výsledný dojem podpořte trochou zpevňujícího vosku či jílu a pak upravte vlasy do čelenky. Zbytek ledabyle spíchněte v oblasti týlu.

Román pro ženy

Kapitola první: Chystáte-li se pustit do sošného vlasového veledíla, berte ohled na stav vašich vlasů i pokožky hlavy a obraťte se s důvěrou na přípravky využívající přírodní výtažky, které se postarají o řádnou hydrataci.

Kapitola druhá: Až natočíte pramen po prameni (pozor na vysušující horký vzduch, může mít i negativní důsledky), uchopte jich více pohromadě a sepněte na zadní části hlavy.

Kapitola třetí: Zapojte prsty, jimiž povytahujte sem tam nějaký ten vlas – účes tím odlehčíte, takže bude působit mnohem vzdušněji.



„Další zajímavé články najdete v aktuálním čísle časopisu Juicy.„



ČTĚTE TAKÉ:

Paříž: Mekka módy!

Doporučujeme

Články odjinud