Váš věk se projeví na vašich rysech!!!

Čím je pleť pevnější a vypjatější, tím se zdá mladší. BLOOMING RETINOL je řada intenzivní regenerační kosmetiky s obsahem lamelasomů (látky zadržující vlhkost) a derivátů vitamínů A-retinolu.

BLOOMING RETINOL
Váš věk se projeví na vašich rysech!!!

fotoČím je pleň pevnější a vypjatější,tím se zdá mladší. BLOOMING RETINOL je řada intenzivní regenerační kosmetiky s obsahem lamelasomů (látky zadržující vlhkost) a derivátů vitamínů A-retinolu. Lamelasomy vyvinuté na bázi mezibuněčných lipidů dodávají pleti kyselinu hyaluronovou,jinan dlvoujlaločný (gingho biloba) a aloe vera, které přinášejí pleti potřebné látky.
Řada pleňové kosmetiky ,,BLOOMING RETINOL" působí účinně na pleň, která v důsledku vnějších podmínek nebo přirozeného procesu stárnutí, vykazuje projevy únavy a ochablosti. Extrakt z gigka tonizuje a povzbuzuje unavenou pleň. Přípravky současně chrání pleň před škodlivými účinky z vnějšího prostředí,dodávají pleti jasný svěží vzhled.
V této řadě ,, BLOOMING RETINOL" si je v současné době možno obstarat:

  • Denní krém (K 1403): velmi vhodný na zimu,neboň obsahuje rostlinné oleje,které vytvoří na pleti ochranný
    film proti mazu a chladu. Ženy si ho hodně oblíbily i do klimatizovaných pracovišň.

  • Essence (K1404): vitaminová ,,bomba" v podobě esence. Dáváme jí tři kapičky ráno ,před použitím denního krému. Obsahuje vysoce koncentrovaný,regenerační a antistresový retinol.

  • Z této řady BLOOMING můžete mít také ještě tonikum nebo emulzi. Tonikum má astringentní účinky (tj. stahuje rozšířené póry). Emulze potlačuje tvorbu vrásek a zároveň vyrovnává tvorbo kožního mazu.

Autor:Kosmetika,,Julia"

Na této adrese získáte o přípravku více informací a můžete si jej i objednat.
Můžete také telefonavat na mobil: 0602/68 10 98 nebo mailovat na info@julia.cz

Doporučujeme

Články odjinud