Vážně vás miluje? 8 náznaků, díky kterým to poznáte

Vážně vás miluje? 8 náznaků, díky kterým to poznáte

Dostat z muže ta dvě kouzelná slovíčka „Miluji tě“ je občas běh na dlouhou trať. Pánové obecně většinou neradi mluví o citech a všem s nimi spojeném. I když vám ale slovy nevyznává lásku sedmkrát do týdne, ještě to neznamená, že vás nemiluje. Stačí sledovat jeho gesta, abyste pochopila, že k vám chová hluboké city, i když to neumí říct nahlas.

Naslouchá

Poslouchá, co mu povídáte, i když jde o banální a všední záležitosti. Ptá se, jaký jste měla den, a zajímá ho, co jste prožila, i přestože mu jen vyprávíte o tom, co jste měla k obědu. Pamatuje si vaše historky z dětství a směje se jim. Váš každodenní život je pro něj zajímavý, on vás totiž miluje, víte?

Pokračování 2 / 8

Pečuje

Dá vám přednost ve dveřích, pomůže vám do kabátu, zapálí vám cigaretu. Občas vám donese květinu nebo vás usadí v autě. Tyto ověřené gentlemanské triky často muži používají, aby si vaše srdce získali, a postupem času jejich snaha vázne, pokud si ale aspoň občas vzpomene na slušné mravy a etiketu, znamená to, že mu stále záleží na tom na vás udělat dojem a že mu nejste lhostejná.

Pokračování 3 / 8

Neutíká

Rád s vámi tráví čas a vaší společnosti dá přednost před kteroukoliv jinou. Je schopný odmítnout pozvání do hospody s kamarády, protože radši prožije večer s vámi. A pokud jsou kamarádi neodbytní, nemá problém vzít vás s sebou.

Stejně tak vás rád doprovodí na nákupy. Sice bude zřejmě trochu trpět, ale zase se mu můžete odměnit tak, že se mu v kabince převedete v sexy spodním prádle!

Pokračování 4 / 8

Nestydí se

Na společném večírku s jeho kamarády jste to přehnala s alkoholem, nehorázně jste se opila a vyváděla nepřístojnosti? Pokud vás miluje, nebude to řešit a nebude se za vás stydět. Alespoň ne dlouhodobě. Možná mu dokonce vaše opilecké scénky budou připadat roztomilé.

Pokračování 5 / 8

Postará se

Jste v posledním tažení, tělem lomcuje horečka na střídačku se zimnicí, skrz ucpaný nos sotva dýcháte a oči slzí tak, že sotva vidíte na cestu na toaletu, kam se sotva doplazíte. Prostě klasická viróza.

Váš milý ale nemá problém se o vás postarat – vaří vám čajíčky, měří teplotu, vymačkává pomeranče a doběhne koupit poctivý vývar, pokud ho sám neumí uvařit. To je důkaz, že mu na vás opravdu záleží! Takže pokud tu chřipku potom chytne od vás, věnujte mu stejnou péči!

Pokračování 6 / 8

Dotýká se

Nenechá si ujít příležitost, aby se vás bezděčně nedotknul? Ať už doma nebo na veřejnosti? Nemusí jít o vášnivé polibky před partou kamarádů, na ty si příliš nepotrpí žádný muž. Ale jestli si v hospodě u piva položí ruku na vaše stehno, v kině vás chytne v přítmí za ruku nebo vás i doma pohladí po vlasech nebo po zádech, kdykoliv kolem vás projde, chce prostě cítit vaše tělo, protože vás má rád.

Pokračování 7 / 8

Dívá se

Občas ho přistihnete, jak vás pozoruje při běžných úkonech? Například když se malujete, vaříte, sledujete film nebo usínáte… Prostě se na vás rád dívá, protože se mu líbíte, ať se děje, co se děje.

Pokračování 8 / 8

Věnuje se

Vyčíst jeho city se dají i při sexu. Jestliže se vám dlouze věnuje a záleží mu na vašem uspokojení, nemusíte pochybovat. A jak se chová po sexu? Odvalí se a usne, nebo se s vámi ještě mazlí, líbá vás, povídá si s vámi, případně sebere síly na druhé kolo?

Pokud je to ta druhá možnost, je to láska!

Doporučujeme

Články odjinud