Včera se narodilo NIVEA Baby

Včera se narodilo NIVEA Baby

Na včerejší tiskové konferenci představila společnosti Beiersdorf novou kosmetickou řadu NIVEA Baby určenou pro ty nejmenší z nás, pro děti a miminka.

Kosmetická řada NIVEA Baby se již v některých zemích delší dobu prodává. U nás však byla představena teprve včera 14.9.2004. Všechny děti, které se narodily právě včera, byly obdarovány kompletním balíčkem NIVEA Baby s krásným modrým medvídkem, maskotem značky.

Kosmetická řada NIVEA Baby nám dává jistotu, že každý krok v ošetřování pokožky je pro dítě tím nejlepším. Proto ji doporučuje i Česká pediatrická společnost ČLS JEP.

Přebalování Již krátce po narození dostane děťátko plenku. A maminkám začíná jedna z nejčastěji prováděných činností – výměna plenek a čištění zadečku. Výměna plenky není pro děťátko příliš příjemnou činností, proto by se měla provádět co nejzručněji, nejrychleji, ale vždy pečlivě. Ideální je, když můžeme pokožku současně očistit i ošetřit. Vhodné pro to jsou Čisticí ubrousky NIVEA Baby. Při očišťování je třeba dodržovat zásadu čištění zadečku směrem od genitálií. Děťátku prospěje, když jeho pokožce umožníme větrání – po umytí zadečku necháme miminko několik minut ležet bez plenky. Speciální mikrohoubičky, které jsou součástí struktury ubrousků NIVEA Baby, zajišťují dokonalejší odstranění nečistot z pokožky.

Koupání Pro většinu miminek je koupání jednou z nejpříjemnějších chvilek dne. Než začneme miminko koupat, připravíme si k ruce velkou osušku, žínku, misku s teplou vodou, vatičku, kosmetiku, plenku, čisté oblečení a kartáč na vlásky. Budeme-li mít všechny tyto potřebné věci po ruce, nebudeme muset během koupele nikam odbíhat a koupání si my i miminko více užijeme. Krémové mýdlo Mýdlo obsahuje olivový olej, který zabraňuje vysoušení pokožky. Pokožka si zachová svoji jemnost a vláčnost.

Krémová pěna do koupele Z každé koupele vytvoří příjemnou chvilku, při které se dětská pokožka čistí a uklidňuje. Extra hydratační složky chrání pokožku před vysoušením i při častém koupání a udržují ji jemnou a hebkou. Obsahuje uklidňující účinné látky z heřmánku. Neobsahuje mýdlové přísady a barviva, je pH neutrální.

Šampon a pěna do koupele 2 v 1 Každé koupání miminka si budete radostně užívat, aniž byste se obávala podráždění jeho očí. Extra hydratační složky chrání pokožku před vysoušením i při častém koupání a udržují ji jemnou a hebkou. Obsahuje uklidňující účinné látky z heřmánku. Nedráždí oči. Neobsahuje mýdlové přísady a barviva, je pH neutrální.

Extra jemný šampon s heřmánkem Extra šetrný čisticí komplex s vitaminem B3 a heřmánkem jemně myje vlásky a pokožku hlavy. Chrání před vysoušením a je k citlivým dětským očím tak jemný jako čistá voda. Chrání před slzami, neobsahuje mýdlové přísady a barviva.

Jemný šampon s hedvábnými proteiny Obsahuje hedvábné proteiny a šetrný čisticí komplex s vitaminem B3, který jemné dětské vlásky a pokožku hlavy myje zvláště šetrně. Vlásky navíc získají hedvábný lesk. Chrání před vysoušením a je k citlivým dětským očím tak jemný jako čistá voda. Chrání před slzami, neobsahuje mýdlové přísady a barviva.

JEMNOST SI ZASLOUŽÍ MIMOŘÁDNOU PÉČI

Dětská pokožka je tak jemná, že se její ochrana neobejde bez naší pomoci. Vždyť stačí jen, aby byla o chvilku déle schovaná v mokré plence, a může dojít k podráždění či zarudnutí. Dětské pokožce neprospívá ani chlorovaná voda nebo působení sluníčka, větru či výrazné střídání vnější teploty. Nejlepší čas pro ošetřující úkony je hned po koupeli. Lehce vlhká pokožka děťátka nejlépe vstřebá cenné složky kosmetického přípravku. Nesmíme zapomenout na zvlášť důkladné rozetření v záhybech zejména na krku, pod pažemi, ve slabinách a pod koleny.

Hydratační krém na obličej a tělo Jemný krém s bohatým obsahem hydratačních látek a ochranného panthenolu pečuje o pleť obličeje i pokožku celého těla. Stimuluje růst a obnovu buněk v místech vystavených odírání.

Hydratační mléko Velmi jemná emulze s pečujícími oleji a panthenolem zajistí pokožce miminka intenzivní hydrataci a účinnou ochranu.

Pečující olej Chcete-li dětskou pokožku šetrně ošetřit a poskytnout jí velmi jemnou péči, použijte tento olej. Obsahuje přírodní mandlový olej a olej z pšeničných klíčků. Udržuje přirozenou vlhkost pokožky a zpevňuje ji. Je nenahraditelný při masážích.

Krém proti opruzeninám Dětská pokožka je zejména na zadečku velmi náchylná k zapaření, podráždění a zarudnutí. Krém proti opruzeninám s vysokou koncentrací oxidu zinečnatého chrání jemnou plenkovou oblast kolem genitálií a vytváří prodyšnou bariéru proti vlhkosti, dráždivým substancím a tření plenky. Panthenol zmírňuje podráždění a olej z obilných klíčků posiluje obranyschopnost pokožky. Jeho trojí ochranný účinek je klinicky ověřen: 1. uklidňuje, 2. urychluje hojení, 3. chrání před vlhkostí. Při každé výměně plenky vetřeme malé množství krému do pokožky v plenkové oblasti. Nesmíme zapomenout ani na záhyby. Doporučuje se již od prvních dnů po narození miminka.

Chcete-li se dozvědět ještě více informací o nové řadě dětské kosmetiky NIVEA Baby, ale i o všem, co souvisí s těhotenstvím a s péčí o miminko, můžete navštívit inovované stránky www.nivea.cz/baby.

Doporučujeme

Články odjinud