Včera se narodilo NIVEA Baby

8 komentářů

valjuska
8. září • 9:45

Já jsem spokojená s babybalmem od farmaxu. Pokožku chrání a opruzeniny s rychle vyhojí. Taky pravidelným mazáním se jim předejde. Nestěžuju si. I pod látkové plenky se hodí.

Lenka Jarošová
21. ledna • 12:42

Nivea baby jsem použivala od narození své první dcery(2roky) a používám ji dodnes u dcery tak u syna(3.měsíce). Jsem s touto kosmetikou velice spokojená a všem ji moc doporučuji...

IVČA
8. června • 15:41

Ahojky,já myslim že pani doktorka má pravdu i když sama nějákou tu mast od Nivei mám snažím se jí používat co nejmín´ akorat proti opruzeninám a vlhčený kapesníky používám pravidelně a jsem maximálně spokojená. Ivík.

Leonka
7. listopadu • 20:59

myslím si, že jde hlavněc o miminko a to ví nejlépe maminka co svému ditku vzhovuje. My jsme řadu Nivea použili poprvé před měsícem a zatím jsme spokojeni jako s ostatními kvalitními značkami pro dětskou kosmetiku.

cvachova
13. října • 10:42

Myslím,že jde o to co komu vyhovuje a na co je zvyklí.

dr. Krausová J.
29. září • 21:10

Podle mého názoru to jen marketingový tah, malé děti ve skutečnosti takřka žádnou kosmetiku nepotřebují. Výrobky jako je šampón nebo koupelová pěna jsou naprotsot k ničemu. Jejich pokožka je ještě velmi citlivá a jemná a je naprosto zbytečné a kromě toho i nevhodné a kontraproduktivní používat u nich kosmetiku, která není přírodní a obsahuje konzervační látky a čisticí chemikálie a parfémy. Dětská pokožka je ještě podstatně jemnější než pokožka dospělého, místy je tak jemná jako sliznice. To znamená, že novorozenec a kojenec nejen že podstatně citlivěji vnímají, s čím se jejich největší smyslový orgán - kůže, setkává (platí to i pro oděv kojence), nýbrž znamená to také, že látky, které na kůži novorozence a kojence naneseme, v mnohem větší míře pronikají do nitra organismu, bariérová funkce pokožky ještě není zcela vyvinuta.
Největší význam pro bezpečnou aplikaci zevních (kosmetických) prostředků má zvýšený nepoměr mezi plochou pokožky a tělesnou hmotností. Velmi snadno se tak mohou projevit toxické účinky látek aplikovaných na pokožku (vstřebané látky mohou dosáhnout až 5x vyšší koncentrace v těle dítěte než u dospělého člověka).

lidunka
16. září • 14:26

Nivea baby pouzivam jiz dlouho.Tuto znacku mi dovazel manzel s Rakouska.Je opravdu skvela a vrele vsem doporucuji.

15. září • 20:15

I give my baby Nyquil, she seems to really enjoy the experience.

Doporučujeme

Články odjinud