Ve Vídni otevřeli první „mezinárodní školu praktického sexu“

Ve Vídni otevřeli první „mezinárodní školu praktického sexu“

Hlavní rakouská metropole bude prvním místem na světě, kam se budou moci lidé z celého světa přijet naučit umění praktického sexu a stát se tak lepšími milenci a milenkami.

Rakouská mezinárodní škola sexu (AISOS) slibuje studentům, že z ní vyjdou jako umělci lásky nejen teoreticky, ale především prakticky.

„Procvičovali jste svou mysl, své svaly, svou kondici, ale kolik času jste trávili rozvojem svých schopností, které jsou nejdůležitější… Schopnostmi lásky?“ uvádí ředitelka školy Ylva Maria Thompsonová na webu školy jako ústřední slogan.

„Ačkoli naše kurzy obsahují jak historické, tak moderní teorie sexuality, důraz je kladen na to, jak být lepšími milenci. Sexuální pozice, mazlící techniky, anatomické znaky, to jsou disciplíny školy AISOS,“ tvrdí ředitelka Thompsonová.

První kurzy začnou 9. ledna a podle Thompsonové je většina z nich už teď plná. Jeden semestr obsahuje pět povinných kurzů vyučovaných každý týden a tři speciální intenzivní kurzy. Poplatek za školné činí 1 400 eur – asi 36,5 tisíce korun. Většina kurzů se vyučuje v němčině.

„Škola chce rozvinout nejen praktické schopnosti tak, že to změní váš život, ale změní to i životy lidí, kteří se rozhodnou být vašimi partnery. Zkráceně řečeno, učíme tady prakticky umění dávat a přijímat sexuální rozkoš,“ dodává Thompsonová.

Vzdělávací instituce se nachází půl hodiny jízdy z Vídně. Ubytování má pro dvacet platících studentů. „Všechny kurzy končí zkouškou a k závěrečné zkoušce musí studenti přijít jako úspěšní absolventi všech kurzů. Antikoncepce bude dostupná zdarma,“ tvrdí Thompsonová.

ČTĚTE TAKÉ:
Christina Aguilerová při předávání cen málem vytekla z šatů

ČTĚTE TAKÉ:
Partyšová se už sama sobě nelíbí, zhubla pod 50 kilo

Doporučujeme

Články odjinud