Velcí malí parádníci

Velcí malí parádníci

I děti mohou vypadat jako hvězdy! Obyčejné džíny a okoukané tričko? Nenechte se mýlit, své potomky raději oblečte dle nejnovějších trendů. Kdo ví, třeba právě vy vychováte novou módní ikonu.

Stylové maminky se rády parádí a s velkou chutí svou vášeň přenášejí na své potomky. Právě pro ně tu jsou nové kolekce dětského oblečení přesně podle trendů sezóny podzim – zima 2006-2007. Stejně jako u dospěláckých linií převažují kostky, vrstevní, černobílé kombinace, výrazné klobouky, zajímavé vzory úpletů, minisukně a vysoké boty.

Dokonalé oblečení z vytříbených materiálů pro malé zákazníky připravuje každou sezónu stále více věhlasných módních domů Paříží a Milánem počínaje a New Yorkem konče. Z těchto kolekcí vycházejí i cenově dostupné linie obchodních řetězců, které inspiraci v prestižních značkách nezapřou.

V České republice zakoupíte luxusní dětské kolekce značek Escada (Praha 1, Malé náměstí 4) a Dior Praha 1, Pařížská 4). Pro ostatní se musíte vydat na hranice či na Internet, kde v e-shopech renomovaných značek a prestižních obchodních domů můžete pořídit nejen oblečení, ale i stylové doplňky pro své ratolesti. Pokud vám rodinný rozpočet neumožňuje oblékat děti do značkového oblečení, nechte se jím alespoň inspirovat.

ESCADA Kids

BABY DIOR

D&G Junior

BURBERRY Childswear

RALPH LAUREN Children

autor: Simona foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud