Velikonoční milostné hrátky: Zapojte do sexu zajíčka, beránka i vajíčko! Jak na to?

3 komentáře

Pavel
9. dubna • 8:25

Velikonoce už téměř nikdo neslaví, ale šuk. každý, tak jaké pohoršení? Navíc při takovém počasí co dělat jiného než objet své milenky a vymrskat z obou stran 😉

Elynor
12. dubna • 13:23

Inu, mě to nepohoršuje. Velikonoce bývaly tisíce let předtím, než si je přivlastnili křesťané, oslavou jara, slunce, nového života, naděje na dobrou úrodu, oslavováním nejrůznějších božstev, která měla na starosti právě plodnost, ať už zvířat, lidí, nebo pozemků, a mělo to se sexem společného hodně. Popřípadě byl sex rovnou součástí příslušných rituálů. Křesťanům se hodilo využít svátky, které lidi beztak v té roční době slavili, a to ukřižování Krista tam naroubovali, takže to není nic, co by mělo univerzální platnost od počátku věků. Z další dva tisíce let možná budou lidi na velikonoce slavit něco úplně jiného než dnes. Čili za mě sex na velikonoce prima, jako ostatně i kdykoli jindy, akorát pozor na ten sprcháč, klouže to. Zlomit si něco při sexu ve sprchovém koutě by byl pech a zkažené nejen velikonoce.

Hukrates
12. dubna • 8:28

Vážená autorko, Velikonoce nejsou svátky sexu, ale připomínka ukřižování a oslava zmrtvýchvstání Ježíše Krista. Je zcela podružné, jestli na něj dnes věříme nebo ne, ale historicky je to tak. Možná by pomohlo, kdybyste si chvíli místo strkání vajíček do intimních partií otevřela nějakou vzdělávací knihu, která by Vás seznámila s židovsko-křesťanskými kořeny civilizace, v níž žijete. Já sám jsem atheista, pobuřuje mně však tupost a nevzdělanost, a to i když je zveřejněna na stránkách internetového média bulvárního charakteru.
S pozdravem K. Hukra

Doporučujeme

Články odjinud