Velká recenze internetových a mobilních seznamek. Jaké jsou zkušenosti?

9 komentářů

Petr V.
10. října • 20:46

Opravdu jsem se seznámil a následně zrušil účet/profil.
A PO ROCE SE MI POKUSILI BEZ VÝZVY STÁHNOUT Z ÚCTU 3228 Kč, JASNÝ PODVOD. ČIN NEDOKONÁN A NAVÍC POD 5t TAKŽE TO NIKOHO NEZAJÍMÁ

Anonymizovaný
14. srpna • 8:10

pochybný článek o pochybných seznamkách Zejména be2 se vyhněte, osobní zkušenost Dobrá zkušenost: stesti.cz,
i když tam už se taky zhoršují, ale není to podvod jako velká část zahraničních zlodějin

Anonymizovaný
22. května • 10:30

Drtivá část seznamek, zvláště těch které se tváří, že najdete milenku, nebo milence a užijete si zaručeně to, co doma nemáte, tak je založena na podvodu. Jsem velice zkušený muž, tedy v otázce opačného pohlaví, abych dovedl posoudit, zda ta či ona seznamka je skutečná, nebo je to jenom virtuální podfuk na luxování vašeho bankovního účtu.
Podle počtu přihlášených a sexuchtivých lidí z obou pólů pohlaví je obrovská. Z jedné strany je to dáno tím, co nám bylo vloženo do Deoxyribonukleové kyseliny, běžně označovaná DNA a to zachování rodu. Touha jedinců tedy seznámit se s opačným pohlavím za účelem nikoliv rozmnožování, ale slasti z toho provázené, je natolik silná, že objevením Internetu se náruč možností otevřela dokořán. To ale také nese svoje rizika a hlavně se toho chopili jedinci(a že jich je), aby vylákali od sexuchtivých lidí jejich prachy. Jednoduchý trik, který u všech začíná téměř stejně. Registrace je zdarma a tím to ale také končí, pak už nastupují klasičtí "šmejdi", kteří vám podstrkují fotky "zaručeně" pravých žen a dívek 18+, které jsou v drtivé většině falešné a stáhnuté z internetu, samozřejmě nejlépe ze sociálních sítí, kde naivní ženy vystavují svoje těla na obdiv veřejnosti. Vám dovolí v tom lepším případě se na ni podívat hned, ale můžete v některých případech poslat jednu zprávu. Dáma vám odpoví, ale přečíst si ji můžete pouze, když si zakoupíte VIP členství. Naivní trubka, který je lačný po tom, jak nádhernou ženskou, či dívku 18+ objevil a ještě ho to zatím nestálo nic, tak hurá do akce. Zatím na jeho účet přilétají další zprávy, jak o něj krásné ženy a dívky 18+ jeví zájem a tak klikne na výhodnou a neopakovatelnou nabídku, pouze na tři dni za malý obolus, dejme tomu 300 ká. Jaksi si už nepřečte, že pokud písemně nevypoví smlouvu, tak ta se automaticky prodlužuje na další období, ale už za normální(tedy drahou), ale nedohodnutou sazbu.
Když dotyčná osoba se rozhodne, že naletěla a chce zrušit smlouvu, tak obvykle nemá kam by to adresovala a čumí jako tele na nová vrata.
Je zajímavé i sledovat, jak jednotlivé sexuchtivé(jak jinak) slečny a panní píší jako přes kopírák přiblblé vzkazy, třeba typu: "Co máš rád k snídani". Chlap s mozkem si musí nutně říci, jak může dejme tomu pět ženských napadnout stejná otázka. Proč se třeba na poprvé nezeptá: "Jak se jmenuješ". Když ale odpovíte: "Míchaná vajíčka" tak už odpověď nedostanete. Dovedu si představit, že v nějakém call centru sedí u PC ruská důchodkyně, kterou naučili klikat na připravené otázky a kšeft je na světě.
Seznamka vás začne vybízet, abyste vložili svoje foto, že se zvýší vaše šance na schůzku a když tam dáte třeba Brada Pitta, tak vás sexuchtivé báby zasypou nabídkami tak, že vám klekne počítač.
Po těchto zkušenostech, které si může každý a zadarmo vyzkoušet, musí průměrně inteligentní člověk dospět k závěru, že je to podfuk, jako prase.
Jistě jsou i vyjímky, kde se seznámit přes Internet dá, ale musí to mít daná pravidla předem, ne podvodné stránky a podvodné lákání peněz, kdy si objednáte "angličák" a zaplatíte lokomotivu. Znám jeden pár, který se přes jednu takovou seznamu seznámili a dnes mají slušné manželství, takže i vyjímky se najdou, ale drtivá většina hlavně těch, co slibují nezávazný flirt a sex a podobně je podfuk jako prase. Pokud se to vůbec dozvíte, tak se stačí podívat, kde seznamka vlastně sídlí. Obvykle je to na Maltě, Lucembursku, nebo Holandsku. Prostě všude tam, kde obvykle nemůžete zaklepat na dveře a dát někomu pořádně přes držku.

Anonymizovaný
24. ledna • 16:39

Opatrně s tímto článkem... Už jen proto, že se zde zmiňuje/doporučuje seznamka Be2, proslulá prapodivnými praktikami napříč světovým netem... tak pozor!

Elynor
29. srpna • 0:40

Ani náhodou. Někde vypíšu do dotazníku fůru svých osobních dat, dám fotky a ještě jim za to budu platit? Když seznamování přes internet, tak výhradně a důsledně anonymně, jen pod nějakou přezdívkou, a zdarma. Nikdy nikam nedávat svoje skutečné údaje. Zejména pak neuzavírat nějaké smlouvy, které si ani pořádně nepřečtu, jenom někde něco odklikám.

Anonymizovaný
28. srpna • 16:10

Be2 S.à.r.l. byla založena v roce 2004 jako německá dohazovací online služba podnikatelem Robertem Wuttkem. V témže roce byla přidána španělská a italská služba. Od svého založení se be2 rychle rozšiřuje. Seznamky be2 S.à.r.l. mají údajně téměř 30 milionů registrovaných členů po celém světě, nicméně při prohlížení webů mají nejvíce falešných profilových obrázků, které naznačují falešné členy. V posledních letech se připojilo více jak 20 000 nových členů v několika seznamkách provozovaných be2 S.à.r.l. denně. Nicméně zůstává nejasné, kolik z těchto členů je aktivních a kolik má prémiové členství.
Seznamky jsou založeny na vědeckém modelu analýzy, který využívá psychologická, antropologická a sociologická kritéria pro posouzení kompatibility dvou osobností za nalezení nejen jednoho partnera, ale toho, který je vhodný pro konkrétního uživatele. Registrace, test osobnosti a základní shromáždění jsou zdarma. Aby mohli uživatelé psát zprávy a vidět profilové fotografie jiných členů, členové si musí zakoupit Premium členství.
Blogy, recenze a on-line fóra ve všech zemích, kde agentura působí opakovaně hlásí stížnosti na společnost a podrobně popisují agresivně zavádějící marketingové praktiky, skryté poplatky, nechtěné předplatné, opakující se drahé platby, poplatky za spící účty, překážky k ukončení smlouvy a profilu apod. např.weby, jako například DatingScams.co.uk a ScamBook.
Přestože se jedná o internetovou adresu, zdá se, že společnost je registrována ve Velké Británii (be2.co.uk), ve skutečnosti sídlí v Lucembursku. Jeho praktiky považuje dánská rada spotřebitelů za nezákonné. Novinář Troels Jørgensen z televizní stanice DR označil odpovídající systém BE2 za podvodný - Členství je obnovováno bez souhlasu, který je nezákonný i podle Dánské rady spotřebitelů. Podle Švédské rady spotřebitelů je také ve Švédsku nezákonné. Od té doby se společnost snaží neustále měnit VOP ve svůj prospěch.
Mezinárodně je be2 aktivní ve 37 zemích na všech kontinentech, to je v Argentině , Austrálii, Belgii, Brazílii , Chile , Dánsku, Francii, Finsku , Velké Británii , Hongkongu , Indii, Irsku, Polsko , Portugalsko , Rusko, Švédsko, Švýcarsko, Singapur , Jižní Afrika , Španělsko, Tchaj-wan , Česká republika , Ukrajina , Venezuela a Spojené státy.Co dodat??? Paní autorko nepište LŽI!!!!!

Mata69
28. srpna • 14:09

Děláte si legraci nebo jste placeni podvodnými seznamkami? Dělat tady reklamu seznamce Be2, která je prokazatelně podvodnou seznamkou navázanou na jakousi vymahačskou firmu, to je už hodně přes čáru! Doporučuji paní (nebo slečně) Lauře Polákové, autorce této slátaniny, aby si nejdříve ověřila to, co doporučuje. Nebo chce být spojována s podvodným jednáním těchto seznamek?

Anonymizovaný
28. srpna • 12:42

Zdravím všechny "seznámeníchtivé"! Vůbec nechápu, jak autorka článku Laura Poláková může poslat do "světa" článek o seznamkách z nejlepšími výsledky jako jsou eDarling, Be2, C-Date, Singles50, Academic Singles, aniž by si prověřila na internetu pouhým zadáním do vyhledávače název jakékoliv z výše jmenovaných seznamek a přesvědčila se o jejich solventnosti!!!! Na těchto pět zmíněných seznamek je nejvíce stížností pro podvody, nekalé jednání, byly několikrát za svou nekalou činnost rozebírané v médiích i nejrůznějších internetových článcích a nesčetně diskuzích, jak v ČR tak na zahraničních serverech!! Jenom na VašeStížnosti.cz je přes 1000 stížností na seznamovací společnost be2 S.a.r.l. sídlící v Lucembursku a které patří zmíněné seznamky Be2, Singles50, Academic Singles, na C-Date přes 250 stížností (další desítky) jich najdete v nejrůznějších diskuzích a poradenství. eDarling je také v nesčetně článcích a diskuzích probírán a to většinou v negativním slova smyslu. NEŽ SE DŮVĚŘIVĚ NA NĚKTERÉ Z TĚCHTO SEZNAMEK ZAREGISTRUJETE, tak googlujte!!! Pěkný den!

Willa
28. srpna • 11:32

Seznámila jsem se s přítelem na Rande cz a jsme spolu téměř 5 let. :-) :-))

Doporučujeme

Články odjinud