Velký horoskop lásky na březen: Váhy se dobře baví, Vodnáři chtějí změnu

Velký horoskop lásky na březen: Váhy se dobře baví, Vodnáři chtějí změnu

Toužíte po lásce? Nebo chcete začít novou kapitolu v dlouhodobém vztahu, chcete si být s partnerem blíž, více si rozumět? Jak na to? Komu hvězdy slibují novou známost a kdo by si měl dávat pozor? Co nového přinese jednotlivým znamením v lásce březen 2023 podle horoskopu?

Beran (21. 3.–20. 4.)

První polovina března se nese v romantickém duchu. Venuše ve spojení s Jupiterem vám dává naději na perspektivní vztah. Poté na nové lásce sice najdete chyby, ale určitě není nutné dělat razantní změny.

Co vás v lásce čeká v roce 2023? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 12

Býk (21. 4.–21. 5.)

S přibývajícím Měsícem se zesiluje váš sex-appeal. Nejúspěšnější dny pro seznamování nastávají po 25. březnu. Vesmír dokonce prozrazuje, že udržujete několik želízek v ohni. Nemůžete se rozhodnout.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Tento měsíc je velmi živý, nechcete promarnit žádnou příležitost k seznámení. Ani ve vztahu nehrozí rutina. Umíte partnera svádět i po letech společného soužití. V závěru března přijde fáze útlumu.

Pokračování 4 / 12

Rak (22. 6.–22. 7.)

Po citovém ochlazení máte potřebu na vztahu pracovat. Dokonce začnete přemýšlet o společném bydlení nebo posvěcení vaší lásky. Singles by si měli své lovecké výpady naplánovat na dobu po 24. březnu.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7.–22. 8.)

Zjistíte, že kolem vašeho idola se točí více nápadnic. To vás může pořádně dopálit. Nejprve se rozčílíte a začnete kolem sebe kopat. Následně ale zvítězí hrdost. Pro jedno kvítí přece slunce nesvítí.

Pokračování 6 / 12

Panna (23. 8.–22. 9.)

Napravit, co se nepodařilo, není jednoduché. Také se může stát, že vám protistrana neodpustí. Jestli svá slova myslíte vážně, musíte je v březnu dokázat skutky. Věřte, že trpělivost lásku přináší.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Zatímco vztahu vládne ochlazení, singles mají z čeho vybírat. Ve vaší blízkosti je hned několik protějšků, kteří by stáli za hřích i něco víc. Skvěle se bavíte a přemýšlíte, kterému dát přednost.

Pokračování 8 / 12

Štír (24. 10.–22. 11.)

Neberte partnerovy připomínky na lehkou váhu. Vyžaduje více pozornosti i projevů citů. Znát je to i v letitých vztazích. Venuše radí, abyste naslouchala jeho prosbám a naladila se na romantickou notu.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Venuše ze svého trigonu slibuje romantiku a spoustu vzrušujících zážitků. Zatímco zadaní vnášejí do vztahu svěží vítr, singles mohou poznat výjimečného člověka. Koncem měsíce pozor na nesmyslné půtky.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V poslední dekádě je třeba vyřešit důležité věci, které nepočkají. Místo vysněné romantiky se tak věnujete záležitostem, které vám ubírají energii. Mrzí vás, že protějšek od problémů dává ruce pryč.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Vyhovují vám aktivní protějšky, s nimiž můžete každý den zažívat nová dobrodružství. I v dlouholetém vztahu se vám mohou zdát březnové vody příliš klidné. V takovém případě buďte iniciátorem změny.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Nechcete trávit čas po boku někoho, kdo si vás neváží. Není divu, že z více možností zvítězí člověk, který vás vnímá a umí vykouzlit úsměv na rtech. Druhá polovina března bude mít romantický nádech.

Doporučujeme

Články odjinud