Velký horoskop na březen: Ryby udělají velký pokrok, Raci se dopouštějí chyb | Foto: iStock

Foto: iStock

Velký horoskop na březen: Ryby udělají velký pokrok, Raci se dopouštějí chyb

Co vás čeká v březnu, na co se můžete těšit? Co vám dodá energii, na co byste si měli dát pozor a čeho se vyvarovat? Tady je vaše předpověď, tedy horoskop pro všechna znamení na březen 2023.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Práce a peníze

V investicích se raději držte zpátky, protože unáhleného kroku budete litovat. Zvýšená rozhazovačnost vám před výplatou nadělá zbytečné vrásky na čele. Naskytají se možnosti, jak rozpočtu přilepšit.

Rodina a vztahy

Rozšiřujete okruh přátel a získáváte mnoho cenných kontaktů. V soukromí je potřeba dávat větší pozor na ústa. Někoho byste se mohli nechtěně dotknout na citlivém místě. Nálada v rodině je vztahovačná.

Zdraví a kondice

Cítíte v těle blížící se jaro, a to vám dolévá spoustu energie. Také odolnost organismu vůči nejrůznějším virovým onemocněním je na vysoké úrovni. Myslete pozitivně a žádná nemoc si na vás nepřijde.

Jaký bude podle horoskopu rok 2023? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 12

Býk (21. 4.–21. 5.)

Práce a peníze

Ztížené pracovní podmínky souvisí s jistým členem kolektivu. Nejspíš se jedná o nového kolegu či kolegyni, který se snaží zavést jiné pořádky. Chvíli to potrvá, ale nakonec najdete společnou řeč.

Rodina a vztahy

Po celý měsíc jste velmi aktivní v rodinném kruhu i mezi přáteli. Pustíte se do jarního úklidu a pojmete ho ve velkém stylu. Nezřídka zvelebíte domácnost novou výmalbou nebo jarními bytovými doplňky.

Zdraví a kondice

Při sportování se mějte na pozoru před silnějšími sklony k úrazům. Používejte ochranné prostředky a nepřepínejte své síly. Ostatně organismus se rychleji vyčerpá, potrvá, než se dostanete do kondice.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Práce a peníze

Komunikace na pracovišti je vyostřená. Vaše argumenty jsou trefně mířené, ale nedáváte si pozor na ústa. S obchodováním raději počkejte na další měsíc. Teď jsou veškeré investice příliš zdlouhavé.

Rodina a vztahy

Spoustu času trávíte mezi lidmi. Celý březen je přáno společenským aktivitám, díky nimž se odreagujete. Dáváte si záležet na svém vzhledu. Obměňujete šatník a také přemýšlíte o novém jarním účesu.

Zdraví a kondice

Třetí měsíc letošního roku je výborný pro zdraví. Vládnete fyzickými i psychickými silami, daří se vám udržet vnitřní rovnováhu. Hvězdy doporučují zaměřit na detox. Nastartujete organismus po zimě.

Pokračování 4 / 12

Rak (22. 6.–22. 7.)

Práce a peníze

Ve druhé polovině března vám nedůslednost nadělá zbytečné potíže. Někdo z kolegů rád upozorní na chyby, jichž se dopouštíte. Sice vás to rozzlobí, ale uvědomíte si, že si nechcete přidělávat starosti.

Rodina a vztahy

Povinnosti kolem domácnosti nejdou tak, jak si plánujete. Zkuste nad nimi přimhouřit oko a věnovat se jen tomu, co je nezbytně nutné. Rekonstrukci nebo větší úpravy raději odložte na další měsíc.

Zdraví a kondice

Snažte se překonat sklony k pohodlí, abyste eliminovali bolest zad a oslabení v oblasti kloubů. Pokud vás trápí nadváha, máte o důvod víc ke změně stravovacích návyků. Odlehčete pohybovému aparátu.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7.–22. 8.)

Práce a peníze

Nároky ze strany nadřízeného nejsou v tomto měsíci malé. Na druhou stranu vás takové prostředí motivuje k lepším výkonům. Když nad sebou máte bič nebo hoří termíny, dokážete vykouzlit ohromné věci.

Rodina a vztahy

Pokud uvažujete o zásadní změně, snažte se ji stihnout v první polovině měsíce. Tehdy vás podporuje rodina a umí vám také poradit. Poté se vám máloco strefí do vkusu. Máte sklon k nezdravé kritice.

Zdraví a kondice

Nejslabším místem těla je oběhový systém. Snažte se o zdravou životosprávu a udržujte rovnováhu mezi pracovním vytížením a odpočinkem. Zároveň pozor na alkoholické a slazené nápoje i nadbytek kofeinu.

Pokračování 6 / 12

Panna (23. 8.–22. 9.)

Práce a peníze

Nadřízení nejsou spokojení s vašimi výsledky. Dokonce se můžete dočkat snížení mzdy nebo odejmutí dřívějších benefitů. Pokud je nějaký úkol nad vaše schopnosti, požádejte o pomoc zkušenější kolegy.

Rodina a vztahy

Někdo blízký nechce slyšet dobře míněné rady. I když vás to naštve, nakonec se rozhodnete všímat si svého. Zaměříte se na své koníčky, setkáváte se s přáteli a vyčkáte, jak celá záležitost dopadne.

Zdraví a kondice

Dobrá fyzická i psychická kondice vás provází po celý březen. Ani po zdravotní stránce vás vesmír nevaruje před závaznějšími problémy. Díky tomu máte dveře do světa otevřené. Zdraví vás nelimituje.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Práce a peníze

Váhy, jste připraveny na náročné výzvy a výsledků dosahujete snadno. Samy jim jdete v ústrety a snažíte se kariérně posunout. Vzděláváte se i cestujete. Mars přináší pracovní nabídku, která se neodmítá.

Rodina a vztahy

Snažíte se brát všechno s humorem a do rodinného kruhu vnášíte smích i pohodu. Někdo blízký se ale snaží vás vyprovokovat, což se mu nakonec podaří. Chvíli potrvá, než se rozhodnete přijmout omluvu.

Zdraví a kondice

Více než jindy se snažte zaměřit na životosprávu. Zařaďte do jídelníčku sezonní, čerstvé potraviny. Důležitý je detox, díky němuž zbavíte tělo škodlivin. Po zimě je čas vrátit se pomalu do kondice.

Pokračování 8 / 12

Štír (24. 10.–22. 11.)

Práce a peníze

Děláte správná rozhodnutí. Máte jasno v tom, čeho chcete dosáhnout, a volíte k tomu tu nejlepší cestu. V poslední dekádě se vyplatí soustředit se na týmovou práci. S kolegy vám to perfektně funguje.

Rodina a vztahy

Blížící se jaro je na vás znát. Překypujete energií a jste rádi, když se něco děje. Nevydržíte sedět se založenýma rukama. Láká vás sport, hledáte nové koníčky. Určitě si nenechte ujít šanci cestovat.

Zdraví a kondice

Po celý březen berte ohledy na oslabenou energii močových cest. Snažte se teple oblékat a nosit vhodnou obuv. Při pocitu jakéhokoli nepohodlí popíjejte urologický čaj. Také vyzkoušejte sílu brusinek.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Práce a peníze

Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Kolegové si všímají vašeho útlumu i kolísající nálady. Vedení se vám zase zdá moc náročné. Některé úkoly vypadají nad vaše síly, ale neměli byste se vzdát.

Rodina a vztahy

V rodinném kruhu je osoba, která s vámi nejedná hezky. Kolem 18. vám dojde trpělivost a hezky od plic řeknete, co si o daném člověku myslíte. Protistrana nemá pádné argumenty, ty máte na smeči vy.

Zdraví a kondice

Vnitřní nervozita se odráží také na vašem zdravotním stavu. Existuje vysoké riziko přetížení svalů a následných úrazů. Při sportování zohledněte své možnosti. Vitalita půjde v průběhu měsíce dolů.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Práce a peníze

O peníze se moc nestaráte a rádi si dopřáváte nadstandardní věci. I když na tom vaše konto není nejlépe, při nakupování si vrásky na čele neděláte. Dopady neuvážených útrat pocítíte už 15. března.

Rodina a vztahy

Důležitá je pro vás výměna informací. Jednak se ponoříte do knih, jednak rádi besedujete s přáteli. Kromě toho vás lákají různé kurzy. V poslední dekádě je rodinné klima zatížené napěťovou konstelací.

Zdraví a kondice

Po celý měsíc se snažte doplňovat tělu vitamíny a minerály v pestré stravě. Organismus je náchylnější k nejrůznějším onemocněním. Proto posilujte imunitu pohybem na čerstvém vzduchu i otužováním.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Práce a peníze

Profesní záležitosti jsou v březnu hodně spojené s cestováním. Nebraňte se stážím ani služebním cestám. Pokud se vám nabízí změna profese, při níž byste neseděli na jednom místě, určitě ji zvažte.

Rodina a vztahy

V domácnosti stihnete spoustu práce a máte ze sebe radost. Umíte si udělat z nepříjemných povinností zábavu. Od 16. vás trápí klima, které vládne v rodinném kruhu. Okolí vám až moc mluví do života.

Zdraví a kondice

Větší tendenci k zánětlivým onemocněním neberte na lehkou váhu. Do jídelníčku zařaďte česnek, zázvor i kurkumu, abyste posílili imunitní systém. Případné zdravotní neduhy neřešte sami, ale s lékařem.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Práce a peníze

Zejména v poslední dekádě chcete přesvědčit své okolí, že vaše myšlenky nejsou z říše snů. Jste houževnatí a zkoušíte si vyšlapat vlastní cestu. Vesmír prozrazuje, že uděláte skutečně velký pokrok.

Rodina a vztahy

Příbuzní na vás sypou své problémy a přenášejí negativní náladu. Do 15. se snažíte situaci nekomentovat, ale nakonec se emoce nahromadí a hrozí výbuch. Zklidnění najdete při procházkách do přírody.

Zdraví a kondice

Značná psychická zátěž ze zaměstnání i soukromí se ve vás hromadí. Pokuste se ji průběžně ventilovat sportováním nebo odpočinkem na čerstvém vzduchu. Příroda se probouzí a dokáže vás pohladit na duši.

Doporučujeme

Články odjinud