Velký horoskop na červen: Komu se bude dařit v práci, kdo si musí dát pozor | Foto: iStock

Foto: iStock

Velký horoskop na červen: Komu se bude dařit v práci, kdo si musí dát pozor

Co vás čeká v červnu, na co se můžete těšit? Co vám dodá energii, na co byste si měli dát pozor a čeho se vyvarovat? Tady je vaše předpověď, tedy horoskop pro všechna znamení na červen 2022.

Beran (21. 3. − 20. 4.)

Práce a peníze

Bojujete s pocitem, že se s vámi nadřízení nebo zákazníci snaží manipulovat. Neuškodí udělat malý kompromis či ústupek, protože na něm v důsledku vyděláte. Je to rozumnější než ztratit celou zakázku.

Rodina a vztahy

Ačkoliv jste velmi činorodí, v soukromí máte problém dotáhnout věci do konce. Přeskakujete od jedné aktivity ke druhé, což může trápit ostatní členy rodiny. Pomohou vám zařídit lepší organizaci času.

Zdraví a kondice

Energie máte na rozdávání, proto se pouštíte do různých pohybových aktivit. Při sportu i turistice ulevte dolním končetinám. Zejména kolena jsou v červnu zatížena a mohou potrápit otoky i citlivostí.

Co hvězdy předpovídají pro celý rok 2022? Podívejte se ve videu na předpověď astroložky Martiny Boháčové:

Pokračování 2 / 12

Býk (21. 4. − 21. 5.)

Práce a peníze

Kolem 18. června zjistíte, že se vaše úspory nebezpečně snadno rozkutálely. Zpomalíte tempo utrácení a začnete se více zajímat o ceny. Překvapí vás, na čem můžete při pravidelných nákupech ušetřit.

Rodina a vztahy

Překvapíte extravagantním vkusem, který pro vás není typický a nemusí se u vašich blízkých setkat s pochopením. Změna vzhledu nakonec omrzí i vás samotné. Přestavbu interiéru raději o pár týdnů odložte.

Zdraví a kondice

Organismus je náchylnější k zánětlivým onemocněním. Nepodceňujte první známky, že se tělo necítí v pohodě. Dopřejte si dostatečný odpočinek, rozhodně nepřepínejte síly. Je čas zrevidovat jídelníček.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22. 5. − 21. 6.)

Práce a peníze

Jste výřeční a máte šťastnou ruku v obchodních záležitostech. Štěstěna se postará, abyste byli ve správný čas na správném místě. Pokud se chystáte investovat úspory, nedělejte to s horkou hlavou.

Rodina a vztahy

Potřebujete kolem sebe čilou společnost. Nenecháte si ujít žádnou pozvánku do společnosti a sami jste iniciátory mnoha setkání s přáteli i rodinou. Teď je ideální doba naplánovat společnou dovolenou.

Zdraví a kondice

Využijte svůj elán k tomu, abyste se dostali do kondice. Odlehčete jídelníčku a zrychlete metabolismus. V červnu vás mohou potrápit trávicí obtíže, až zácpa. Dopřejte si potraviny bohaté na vlákninu.

Pokračování 4 / 12

Rak (22. 6. − 22. 7.)

Práce a peníze

Poslední červnová dekáda může přinést roztržky v pracovním kolektivu. Pomůže ubrat plyn a přestat se zběsile hnát za vysněným cílem. Nemusíte kolegy ani vedoucí neustále přesvědčovat o své pravdě.

Rodina a vztahy

Místo komunikace, která v rodinném kruhu vázne, se věnujte něčemu tvůrčímu. Manuální práce vás uklidňuje. Navíc jste až do 22. června nesmírně zruční. Sami sebe překvapíte tím, co zvládnete vyrobit.

Zdraví a kondice

Pokud chcete udělat něco pro zdraví, zaměřte se na lymfatický systém. Podpořit jeho funkci můžete změnou jídelníčku i správným pitným režimem. Rozmazlete se profesionální masáží, ta tělo nastartuje.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. − 22. 8.)

Práce a peníze

Dostáváte se k důležitým informacím, které vám pomohou při investování, v jednání i k získání nových klientů. Díky nim vás nic nezaskočí, naopak se můžete dopředu připravit na případné komplikace.

Rodina a vztahy

Od 13. června se vám daří dát vale nedorozumění na soukromém poli. Ve volném čase myslíte více na sebe. Láká vás vzdělávání, ale své znalosti můžete chtít i sami předávat dál. Možná nový podnikatelský záměr!

Zdraví a kondice

Nepřeceňujte své schopnosti, protože v červnu je riziko úrazů velmi vysoké. Raději se držte dál od adrenalinové zábavy, při sportování používejte ochranné pomůcky. Obezřetní zůstaňte i při cestování.

Pokračování 6 / 12

Panna (23. 8. − 22. 9.)

Práce a peníze

Stávající profese vás baví a naplňuje. Snažíte se ji dělat, jak nejlépe umíte. O to snadněji propadnete pocitu, že se bez vás celý systém zhroutí. Zvlášť kolem 27. června vás může dohnat vyčerpání.

Rodina a vztahy

Také v rodinném kruhu chcete mít všechno pod kontrolou a máte pocit, že jste zodpovědní za štěstí druhých. Není divu, že vám v polovině měsíce dochází dech. Teď je čas myslet víc na sebe a své zdraví.

Zdraví a kondice

I když jste v jednom kole, najděte si chvíli klidu na zdravou a pestrou stravu. Nezatěžujte tělo fastfoodem, ale ani nehladovte. Díky předem připravené zdravé svačině budete mít energii po celý den.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23. 9. − 23. 10.)

Práce a peníze

Jste podráždění kvůli tomu, že věci nejdou podle plánu. Proto nejste vesele naladěným kolegou a hrozí, že si s ostatními vjedete do vlasů. Sporům se vyhýbejte, odpovědnost by padla na vaše bedra.

Rodina a vztahy

Nápady na přestavbu nebo rekonstrukci se nesetkají s pochopením u ostatních členů rodiny. Neurážejte se, když s vámi blízcí nesouhlasí. Svou umanutostí si nakonec můžete vykoledovat nepříjemný úraz.

Zdraví a kondice

Nejcitlivějším místem na těle je vaše pokožka. Na té se projeví všechny případné neduhy těla. Nepodceňujte ekzematické projevy, akné ani suchou pleť. Také lépe chraňte kůži před slunečním zářením.

Pokračování 8 / 12

Štír (24. 10. − 22. 11.)

Práce a peníze

Snaha zlepšit si náladu nákupy nebude fungovat moc dlouho. Utratíte nemalou sumu za něco výstředního, co se nebude líbit rodině a nakonec ani vám samotným. S vrácením tohoto zboží ale neuspějete.

Rodina a vztahy

V rodině máte starostí nad hlavu. Trable blízkých si berete moc osobně, ale případnou snahu pomoci nebo rady si dobře rozmyslete. Příbuzní by to mohli brát jako nevítané narušování jejich soukromí.

Zdraví a kondice

Naštěstí máte po celý červen spoustu energie, díky které překonáte všechny nastražené překážky. Organismus je v perfektní kondici. Využijte toho a nahromaděný stres ze sebe dostaňte během sportování.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23. 11. − 21. 12.)

Práce a peníze

Jste velmi flexibilní a u nadřízených sbíráte jeden úspěch za druhým. Bohužel vám rychle naroste hřebínek a začnete se chovat nepatřičně. S takovou vás mohou ostatní spolupracovníci vyštípat z týmu.

Rodina a vztahy

Také v soukromí se snažíte přijít na něco inovativního. Rádi byste vylepšili příbytek, ale blízcí s vašimi nápady nesouzní. Nemáte zájem hledat schůdné stanovisko, místo toho se nafouknete jako balon.

Zdraví a kondice

Ze všech stran se na vás hrnou povinnosti, navíc si sami nakládáte další a další aktivity, které chcete stihnout. Není divu, že vám brzy dojdou síly. Únava je v červnu větší než v jiných měsících.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22. 12. − 20. 1.)

Práce a peníze

Merkur posvětí štěstím obchodní záležitosti. Do 12. června máte skvělé podmínky k nákupu i reklamaci. Své rozhodnutí opíráte o slovo odborníků. Pokud jednáte s bankou, získáte pro sebe lepší podmínky.

Rodina a vztahy

První dvě dekády jsou záležitostí činorodosti. Potřebujete se odreagovat, a tak hodně cestujete a ve volném čase stále něco podnikáte. Ke konci měsíce vám dochází dech a musíte zvolnit. Blízcí mění plány jen neradi.

Zdraví a kondice

Přibrzďuje vás tendence k pohybovým poruchám. Vnímejte své tělo a nedělejte nic přes sílu. Pokud začínáte s pohybem, vyplatí se svěřit do rukou trenéra nebo své možnosti konzultovat s fyzioterapeutem.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21. 1. − 20. 2.)

Práce a peníze

Nevyhýbáte se složitým úkolům a vyloženě si lebedíte v povinnostech, které vyžadují pečlivost. V kariéře jste houževnatí, kroky máte dokonale promyšlené. Svými argumenty získáte nadřízené i klienty.

Rodina a vztahy

Nelíbí se vám chování někoho blízkého. Máte pocit, že si na vás vylévá zlost a využívá vás. V poslední dekádě se proti tomu postavíte. Protistranu vaše reakce překvapí, ale aspoň se vyčistí vzduch.

Zdraví a kondice

Před prázdninami se snažte dát organismus do pořádku, aby nic nenarušilo dovolenkovou pohodu. V červnu se mohou ozvat zánětlivá onemocnění, která jste v minulých měsících nedořešili, pouze potlačili.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21. 2. − 20. 3.)

Práce a peníze

Slibně rozjetá kariéra potřebuje v polovině měsíce pauzu. Netroufáte si na náročné projekty a raději je přenecháte kolegům. Nadřízené to mrzí, ale následně pochopí, že si zkrátka musíte odpočinout.

Rodina a vztahy

Rodinná sešlost přinese nádherné vzpomínky. Po celý měsíc se vracíte k fotografiím a probouzíte v sobě příjemně sentimentální notu. Okolo 23. června se můžete od někoho blízkého dozvědět šokující tajemství.

Zdraví a kondice

Červen podporuje vitalitu a celkově se těšíte z dobrého zdravotního stavu. Čerpejte sílu ze slunečních paprsků, jimiž si dobijete baterky. Pomůže i návštěva sauny nebo plavání, kterým smyjete stres.

Doporučujeme

Články odjinud