Velmi neodolatelný parfém

Velmi neodolatelný parfém

Být skutečně neodolatelnou, musí být vůně jiná než ostatní. Musí být nezapomenutelná. Musí uchvátit tradiční moudrostí i rozptýlit, pobavit a neodolatelně svádět. Právě takový je nejnovější parfém nesoují jméno Very Irresistible Givenchy. Nepřehlédnutelný od A do Z, okouzlující, smyslný, prostě jiný. A přesně taková je i žena oděná do růžového obláčku Givenchy.

Francouzský módní dům se proslavil nejen díky vysoce elegantnímu oblečení, ale také svými jedinečnými vůněmi. Nejnovější parfém rodiny Givenchy se jmenuje Very Irresistible Givenchy - velmi neodolatelný Givenchy. Vše kolem něj je tak výrazné, okouzlící a jedinečné. Very Irresistible je první květinově aromatická vůně na světě. Hlavní roli hrají růže z celého světa, které tvoří 35% vůně. Každá se liší svou vůní, původem i použitím. Originalitu dodávají hvězdičky anýzu a listy verbeny, ty nikdy předtím nebyly použity spolu s květinami. Anýz voní po sluncem zalité trávě uprostřed léta, což dodává parfému jemný kontrastast. Verbena zase rozjasňuje a dodává svěžest a přirozenost. Složení je tak originální a převratné, boří všechny dosud postavené hranice.

Historie Givenchy vypráví příběh o nezapomenutelném střetnutí návrháře Huberta de Givenchy a herečky Audrey Heburn. Všechny předchozí vůně byly stvořeny právě pro tuto dámu. Značka se nyní vrací ke svým kořenům, které kotví ve spojení módy a filmu a vzdává tomuto spojení hold. Jedinečný mix francouzské elegance a americké spontánnosti se nazývá Givenchy Twist a nechal vzniknout parfému Very Irresistible Givenchy. Vytvořena ze spontánnosti, odvahy a smyslnosti, znamená tato vůně znovuzrození značky a zároveň ztělesňuje oddanost ke své historii a lásku k ženám.

Nemůžete samy rozhodnout, že budete neodolatelná; jste taková. Je to nevypočitatelné, stav mysli, jistá nevinnost, neodolatelný úsměv. Všechny tyto vlastnosti ztělesňuje tvář domu Givenchy a této vůně. Jmenuje se Liv Tyler, je filmovou hvězdnou i ikonou módního světa. Liv představuje ideální spojení filmu a módy, proto byla vybrána, aby se stala novou múzou, velvyslankyní elegance. Stejně jako kdysi Audrey Hepburn, i ona je okouzlující, originální, oslňující, rozpustilá, zářící, nepřehlédnutelná.

Ani ta nejskvělejší vůně není dokonalá bez perfektní prezentace. Lahvičku Very Irresistible Givenchy vytvořil slavný Pablo Reinoso z Cent Degrés. Elegantní, vysoká váza trojúhelníkového tvaru si pohrává se světlem. Stejně jako parfém uvnitř přechází ze smyslných odstínů růžové až k lehkým tónům bílé. K dostání je toaletní voda ve třech velikostech - 30, 50 a 100 ml. K tomu nechybí ani tělová řada. Kolekce v divokých barvách si vás bude hýčkat od hlavy k patě. Sprchový gel i hydratační péče je na trhu jen v limitované edici, proto neváhejte a staňte se okouzlující ženou k krásnou pletí ještě dnes.

Vyhrajte dárkovou sadu vůně Very Irresistible Givenchy, kterou věnoval e-obchod www.parfum.cz. Zodpovíte-li správně následující 3 otázky, dostáváte se do slosování.

1. Které ingredience tvoří vůni Very Irresisible Givenchy? růže, hvězdičky anýzu, listy verbeny

2. Vyjmenujte alespoň 2 další vůně značky Givenchy v obchodu parfum.cz. So Givenchy,Into the Blue,Only Givenchy, ...

3. Která slavná osobnost prezentuje jarní módní kolekci Givenchy? Liv Tyler

Soutěž je uzavřena soutěžilo 1629 čtenářek. Vyhrává Majik.

Doporučujeme

Články odjinud