VENDULA (39): Ztratila jsem syna, teď čekám další dítě, ale nejsem šťastná

7 komentářů

Pipina -
20. srpna • 19:37

Karma je zdarma. Umírají i děti pracháčů nejen chudáků. Za peníze si všechno nekoupíme. Važte si svých blízkých víc než peněz a kariéry. Objetí milované osoby nenahradí nic. Ztráta milované osoby je ta nejhorší věc přesto se najdou ubožáci který Vám řeknou konečně jste se dočkal a ještě se Vám smějí. Lidská ubohost je nekonečná hlavně u pomatených zdravotníků a lékařů. Čím víc berou tím víc škodí. Kdo nezažil neuvěří. Odpad zůstane odpadem i když má vznešené povolání - karma je zdarma.

Milena
19. srpna • 10:10

Tezke opravdu! Zazila jsem smrt kamaradky pred osmy roky-uplne me to odrovnalo psychicky i fyzicky na pul roku-no clovek musi jit dal! Jaka skoda,ze miminko umrelo!!!!

SandraN
17. srpna • 16:14

Pobyt u moře vliv v některých případech na nádory má.
A souhlasím s tím, že úplně malinké děti patří do kočárku a do postýlky. Známá koupala půlroční dítě venku na zahradě. Následující zimu ji opakovaně promarodilo.
Ale to, že jsem děcko vzala někam a přivodila mu z toho nemoc, bych si nevyčítala, přišla by stejně. Žádná matka déčku vědomě neublíží.

Linda
17. srpna • 7:58

Take znam manzele, kterym zemrelo jedine dite v peti letech.
Rozvedli se a kazdy z nich zije svuj samotarsky zivot v ustrani.Obdivuji pani Vendulu, ze se vzchopila a nasla silu zit novy zivot.
Smutek za zemrele dite ji bude provazet cely zivot, je ale dulezite tomu smutku
dat misto ve vasem srdci a smirit se s tim. (tady pomuze dobre psycholog).A tim si vytvorite vic mista ve svem srdci zit novym stastnym rodinym zivotem, ktery
jste si sama vytvorila.
Je ale treba navstevovat po urcitou dobu psychologa, ktery vas nauci jak mate
se smutkem zachazet, aby vam neubiral energii ve vasem dennim zivote. Protoze by
to mohlo take negativne ovlivnit vztah s vasim partnerem a ditetem.
Preji Vam hodne stesti a radosti s Vasim miminkem a manzelem.

mambule
16. srpna • 13:40

No tak vozit ani ne roční miminko k moři, dokonce dvakrát, je pěkná blbost. Čímž nechci říct, že z toho chlapeček dostal leukemii - ale rozhodně to zdravotnímu stavu tak malých dětí nijak neprospívá.
Vztah rodičů, celý ten pozlátkový život, asi taky nestál za mnoho, když se po smrti dítěte rozešli. V takové tragédii mají stát manželé při sobě, kdo jiný by jim měl být oporou, když ne oni sami jeden druhému?
Na zemřelé dítě se asi nedá nikdy úplně zapomenout, ale snad bude to další děťátko pro matku útěchou a znovunalezenou cestou ke štěstí, až přijde na svět. V těhotenství je to očekávané dítě přece jen trochu abstraktní.

17. srpna • 14:06

@mambule: Mambule, t Vašeho příspěvku je cítit závist😭 Co to je za blábol, že tak malému dítěti neprospívá moře? Tohle víc rozebírat netřeba.. Také jezdíme s velmi malými dětmi k moři 2-3za rok a má to blahodárné účinky! Paní Vendule přeji smtěstí a zdravou dcerunku..Smrt dítěte, je ta nejbolestivější ztráta v životě;-(

mambule
17. srpna • 16:05

Závist? I kdybych byla závistivá, což fakt nejsem, tak smrt dítěte ani rozvod opravdu nikomu nezávidím.Co se týče pobytu u moře: ultrafialové záření, což je karcinogenní faktor, se tam vyskytuje ve zvýšené míře a to i rozptýlené, ve stínu. Takže na místě paní Venduly bych zpytovala svědomí.Měla jsem takový případ v rodině: teta vzala k moři svou dceru, moji sestřenici, do Bulharska, protože sestřenice (tehdy 11 letá) trpěla na velmi časté záněty průdušek. Výsledkem bylo: uzdravená sestřenice a teta do roka mrtvá na karcinom prsu. Nádor měla diagnostikovaný už před tou dovolenou, bohužel jí tenkrát v roce 1963 nikdo neřekl , že v této situaci k moři nesmí.
Takže na ty léčivé účinky pobytu u moře bacha. Může se stát, že bez moře by organismus zdravého člověka, i miminka, prekarcinogenní stav zvládnul, s náporem spouštěče rakovinného bujení ho zvládnout nemusí. A chlapeček byl v jedné sezóně u moře dokonce dvakrát - čiré šílenství v případě kojence.

Doporučujeme

Články odjinud