Vendula Svobodová chce další dítě, bere hormony

7 komentářů

maxela
21. února • 12:32

Zdravím.Také vím jen to co se píše v bulvárech.Ale proč odsuzovat Vendulu ? Vždyť o ní nikdo nikdy nepsal,že má milence,to jen pan géénius měl milenky,a odůvodňoval to tím,že to byly inspirace?!?!

Monuša
20. února • 11:26

Já nechápu paní která se nazývá Harpie,jak můžete takhle lhát?kdyby se vám stalo něco tak hrozného jako paní Vendulce,nepsala by jste takové bláboly.Taková věc člověka poznamená natolik,že před lidmi kteří dokážou znovu vstát a jít,smekají a obdivují jejich sílu,jste obyčejná kachna!

Janiko1
19. února • 23:23

Nevím proč jí pořád někdo odsuzuje.Pokud vím ,nadaci vede a řídí bez problémů.A za to že se znovu vdala a chce normálně žít jí nemá nikdo právo odsuzovat.Pokud vím,tak v medailoncích o Svobodovi bylo už dávno řečeno že měl sklony k sebevraždě už dávno,nikdo kdo v jejich prostředí nežíje si asi neumí představit jaký je to nápor na nervy snažit se být pořád navrcholu..Já Svobodové fandím ,má právo na život tak jak si ho udělá a nikdo nemá právo jí za to odsuzovat.nebo snad každá vdova které se zasebevraždí manžel se má odstěhovat do kláštera??

Harpie
17. února • 19:33

Jo,a příště si laskavě přečtěte regule tohoto blog u,mám už plné zuby těch chudinek,které absolutně nechápou,oč tu vlastně kráčí!

Harpie
17. února • 18:25

Báro,zanechte laskavě urážek,a představte si,že mně téže zemřelo dítě i manžel,takže vím,o čem mluvím,ta bolest je nesnesitelná,věřte mi,a vám ji nepřeju:-))))))))))))))))))))))))))

Bára
17. února • 17:19

Milá Harpie,jsi skutečně hodna svého pseudonymu, protože jen duševně strádající chudák může jinému přát to, co se stalo paní Vendule. Osobně je mi úplně jedno, jaké skandály se kolem ní točí, protože za lidi mluví výsledky jejich práce, nikoli z valné většiny smyšlené domněnky otištěné v bulvárním tisku. Obdivuji ženu, ať už se jedná o Vendulu Svoboovou nebo jakoukoli jinou, která dokáže psychicky unést smrt dítěte i manžela, a za to si zaslouží úctu každý člověk, který něco obdobného prožil a Vám přeji, aby se Vámi nikdy nic obdobného nestalo. Ne všechny životní facky snesou srovnání ...

Harpie
17. února • 13:27

K této osobě po těch všech skandálech a zároveň po tajemné smrti našeho hudebního génia není co dodat,snad jen to,proč stále nosí jeho jméno,není ho hodna,a také myslím,že životních tzv.facek si užije skoro každý člověk,a pádů ještě více....

Doporučujeme

Články odjinud