Vendula Svobodová se vrátila a podává žalobu

Vendula Svobodová se vrátila a podává žalobu

Vendula Svobodová se takřka den ze dne stala z úspěšné a atraktivní ženy tou nejpronásledovanější. Aby si vdova po tragicky zemřelém skladateli Karlu Svobodovi na chvíli oddechla od kruté reality, odletěla se svým synem Jakubem do Egypta. Vrátila se do bronzova opálená a zdá se, že shodila i pár kil.

"U moře a pod palmami jsem si trochu odpočinula. Přece jen jsem byla mimo pozornost svého okolí a snažila jsem se od všeho, co mě potkalo, odpoutat. A pak jsem se vrátila a uvědomila si, že ta honička na mne neskončila, že půjde pořád dál. Byla včera, bude dnes, zítra, pozítří. Vrátila jsem se zase do té své reality, musím ji respektovat, musím se s ní smířit a uvědomit si, že to takhle je," říká s povzdechem Vendula.

Kapka naděje nadělila loni 30 miliónů Podle Venduly rozdělil nadační fond na pomoc dětským pacientům téměř 30 milionů korun a podpořila ho řada známých osobností. Pro děkovný diplom si včera na tiskovou konferenci Kapky naděje přišel například Petr Muk, moderátor Vlasta Korec nebo houslistka Gabriela Demeterová. Sama Vendula Svobodová přispěla k loňskému rozpočtu Kapky naděje, když se stala také tváří reklamní kampaně kosmetické značky a svůj honorář ve výši jeden a půl miliónů korun věnovala svému fondu.

"Jak říkal můj muž, v Čechách je úspěch vždycky po zásluze potrestán," dodává Vendula Svobodová. "Já jsem toho zářným příkladem. Ale dál budu pracovat pro Nadační fond Kapka naděje. Protože práce je to, co mě v současné době drží, kromě mého syna, při životě."

Nedávné výpady bulváru se týkaly nejen rodinného života Venduly Svobodové, ale zpochybnily i fungování a financování Kapky Naděje. Manažer a blízký přítel Svobodové Janis Sidovský na tiskové konferenci povrdil, že už byla na tato média podána žaloba na ochranu osobnosti.

Doporučujeme

Články odjinud