Venušiny kuličky: Přinesou vám rozkoš i zdraví. Jaké si pořídit?

Venušiny kuličky: Přinesou vám rozkoš i zdraví. Jaké si pořídit?

Venušiny kuličky jsou čím dál oblíbenější pomůckou, která vám nejen způsobí sexuální rozkoš, ale navíc zpevní pánevní dno, a docílí tak zlepšení problémů například při inkontinenci nebo po zánětech močového měchýře. Co všechno o nich musíte vědět?

Co jsou Venušiny kuličky?

Venušiny kuličky jsou erotická, ale i zdravotní pomůcka. Většinou se jedná o jednu nebo dvě kuličky, které v sobě obsahují ještě další, menší kuličku, jež při pohybu vytváří příjemné vibrace. Venušiny kuličky se zavádí do vagíny. Ačkoli mají i nezvratné zdravotní výhody, seženete je zatím pouze v sexshopech.

Venušiny kuličky poskytují rozkoš

Venušiny kuličky můžete používat, kdykoliv si vzpomenete, nejlépe je ale využijete při pohybu. Ať už při chůzi na nákup, plavání nebo běhu, pohyb způsobí v kuličkách vibrace, které vám umožní zažít slastné pocity. Když k tomu přidáte i vědomí, že v sobě máte vzrušující tajemství, o kterém vaše okolí nic netuší, potěšení se ještě zvětší!

Víte, že existuje osm druhů bradavek? Které z nich máte vy? Čtěte ZDE

Venušiny kuličky většinou ženy používají samy, můžete je ale vyzkoušet i při hrátkách s partnerem. Jestliže vám není cizí anální sex, zaveďte si při něm tyto kuličky do vagíny a zažijete dosud nepoznanou rozkoš. Navíc mají dlouhodobý efekt na zlepšení intenzity vašich orgasmů.

Venušiny kuličky pomáhají při inkontinenci

Zásadní výhodou Venušiných kuliček je to, že abyste je udržela „uvnitř“, musíte zatínat poševní svaly, čímž posilujete pánevní dno. Vhodné jsou pro všechny ženy po porodu, ale i ženy těžce fyzicky pracující, obézní, diabetičky či ty, které nedoléčily záněty močového měchýře. Hodí se i pro ženy v období klimakteria, kdy v ženském těle klesá hladina hormonu estrogenu, což způsobuje uvolnění svalů pánevního dna. Ideální jsou také pro ženy, které trpí inkontinencí neboli únikem moči nebo nutkáním častého močení. Venušiny kuličky jim od tohoto problému pomohou.

Jaké jsou možnosti léčby inkontinence? Dozvíte se to ZDE.

Jak si zavést Venušiny kuličky

Na zavádění Venušiných kuliček není nic složitého. Prostě je plynule vsunete do vagíny tak, aby vám jejich přítomnost byla příjemná. Venušiny kuličky jsou na konci vybaveny smyčkou či poutkem, kterými je vytáhnete ven. Přestože větší nebezpečí nehrozí, raději si v zápalu rozkoše dejte pozor, aby se vám Venušiny kuličky nedostaly do vagíny i s tímto poutkem. Při zavádění rozhodně nepodceňujte lubrikační gel, obzvlášť začátečnicím pomůže ke snadnějšímu umístění.

Velikost a hmotnost Venušiných kuliček

Na trhu se dají sehnat menší i větší typy Venušiných kuliček. Ty menší jsou určeny především ženám do třiceti let, které za sebou ještě nemají porod. Větší jsou zase vhodné pro ženy po porodu, kterým budou lépe „držet“. Jestliže si jste vědoma toho, že je vaše pánevní dno oslabené, zvolte větší velikost, aby vám při běžných aktivitách kuličky nevypadávaly.

Kolikrát za život se doopravdy zamilujeme? Čtěte ZDE

Hmotnost kuliček se většinou pohybuje od 40 g do 100 g. Pro začátek se doporučuje pořídit si lehčí variantu a jak se bude pánevní dno posilovat, sáhnete po těch těžších. Pro ženy, které si nechtějí kupovat pořád nové kuličky, je řešením varianta, která má kuličky otvírací a dá se v nich měnit závaží. Zde ale věnujte zvýšenou pozornost hygieně.

Jaké jsou nejlepší Venušiny kuličky? Podívejte se na video:

Tvar a materiál

Jak již bylo zmíněno, můžete si pořídit jednu nebo dvě kuličky. Pokud jste začátečnice, kupte si pouze jednu, až si zvyknete, můžete přejít na dvě. Důležitý je i materiál, který byste neměla podceňovat. V poslední době je hodně oblíbený silikon, který je hladký a snadno se udržuje. Oproti tomu kov bývá chladný, což by mohlo být nepříjemné. Dbejte také na to, aby kuličky byly vyrobeny z jednoho kusu bez záhybů, kde se mohou shromažďovat bakterie a nečistoty. Ideální také je, pokud jsou kuličky spojené silikonem, ne provázkem, který též není hygienicky zcela vhodný.

Pokud máte ráda krásné designové kousky a chcete podpořit české výrobce, pak určitě mrkněte na venušiny kuličky od Anny Marešové, která pod názvem Whoop.de.doo představila řadu erotických pomůcek navržených speciálně pro ženy a dívky.

Doporučujeme

Články odjinud