VĚRA (62): Dcera zmanipulovala vnoučata proti nám. Teď je nevídáme

3 komentáře

Dasa63
11. května • 18:44

Kdyby jí nekecali do života, tak by nemuseli teď fňukat. Taky bych se s nimi nebavila, kdyby mi říkali, jak a s kým mám žít :-D Bohužel, tenhle nešvar, vychovávat dospělé lidi, se táhne jako červená nit většinou příspěvků. Možná měla dcera pravdu, že jí otravovali život svými dobrými radami i před tím.

Rambíša
6. května • 17:44

Dcera by si zasloužila,aby se na ni ten milenec vykašlal,možná to ani nebude tak dlouho trvat.Nikdo se nedokáže příliš dlouho přetvařovat,nakonec se odhalí a všichni uvidí tu vyčůranou mrchu,co dala přednost jen svému egoismu a na ostatní hodila bobek.Děti jsou ještě dost malé,aby si mohly samy dojít/dojet za dědou a babičkou,a taky bůhvíco jim matka nalhala.Tak snad otec dosáhne na úpravu styku s dětmi a pak je může skontaktovat s prarodiči. Až budou děti jednou dospělé a jejich matka se bude na nich něčeho domáhat - pomoci finanční i jiné - tak ji můžou poslat do háje za poškozené dětství,pak si ta osoba může dodatečně poplakat na hrobě rodičů a bude jí to plad prtné.

SandraN
6. května • 15:50

Jenom veliký optimista by předpokládal, že dcera přijde a na rovinu řekne, mám milence a budu žít s ním bez ohledu na děti a na ty, kdo mi s nimi pomáhali a kdo je milují. Jelikož rozvody byly jsou a budou, nelze dospělého svéprávné ho člověka zamknout doma a čekat, že se polepší. Prarodiče a otec můžou jen doufat,že nový partner se zamilovanou maminkou uznají fakt prospěšnosti prarodičů a vlastního táty. Bohužel, přijít o několik let přítomnosti dítěte v předškolním věku bude v nenávratnu.... čím déle bude trvat pauza v kontaktech, tím hůř se vztah s dětmi bude obnovovat. Mě vždycky tak napadne, proč si lidi tu rodinu založili, když od malých dětí koukají jinam. Pochopila bych to po 15,20,25 letém manželství, kde nefunguje vše, jak má.

Doporučujeme

Články odjinud