Verešová: Golf je pro mě společenská událost, s holí to neumím

Verešová: Golf je pro mě společenská událost, s holí to neumím

Každoroční turnaj v golfu v rámci Mezinárodního filmového festival v Karlových Varech si letos nenechala ujít ani modelka Andrea Verešová (30) s manželem Danielem Volopichem.

Přestože podle svých slov golf miluje, nehraje ho a bere ho jen jako společenskou povinnost.

"Golf jako takový mě zatím nechytl, upřednostňuji spíše adrenalinové a trochu vzrušující sporty. Čímž nechci říct, že bych měla něco proti golfu. Miluji přírodu a miluji golfové prostředí. Ale hole zatím brát do ruky nemusím," svěřila se Verešová.

Golf prý bere jako společenskou událost, na kterou se ve Varech "prostě musí".

Na festival modelka přijela v pátek (2. 7.) nejprve jen s manželem, právníkem Danielem Volopichem. Ročního Daniela Tobiáše a tříletou Vanessku hlídala přes víkend babička. V neděli večer si je manželé přivezli k sobě.

"Plánujeme tu být až do konce, ale pořád budeme pendlovat mezi Plzní a Karlovými Vary. Rádi bychom si tu užili co nejvíce dětí, akcí a určitě se půjdeme podívat i na nějaký film," prozradila kráska, která na zahájení festivalu přišla v šatech od své dvorní návrhářky Beaty Rajské.

"Ona a Natali Ruden jsou mé osvědčené kočky," nechala se slyšet modelka, která se do Karlových Varů prý letos hodně těšila.

"Miluji Karlovy Vary i jejich atmosféru, kulturu a samozřejmě filmy. Podle mě je filmový festival opravdu jedinečná událost a příležitost konečně se soustředěně podívat na ty nejlepší snímky, které se běžně nedostanou do televize. A samozřejmě také příležitost potkat hodně známých, které přes rok nevidím," pochvaluje si modelka návštěvu festivalového města.

ČTĚTE TAKÉ:
Podhůrský potřebuje na dovolenou vlastní mikrobus!

Doporučujeme

Články odjinud