Věřící mládeži chybí sexuální znalosti

13 komentářů

kombajn
21. července • 20:07

Bůh stvořil sex.A pro dva co se milují a věří Mu je to moc nádherná věc.

vencl
17. února • 18:52

Tak já teda nevím, ten titulek je uvedenej jen tak aby nalákal lidi.. hmm jako jeden z věřící mládeže, mohu tedy za věřící mládež hovořit, plně si uvědomujeme, že je sex úplně super věc, ale když dobrou věc špatně používáte, může se stát nebezpečnou. Sex je skvělý.. ANO,ale manželský! Pokud si o tom chcete něco přečíst tak doporučuji sexuální příručku, kterou naleznete tady http://acet-cz.misto.cz/_MAIL_/kniha/slehacka.htm Možná se u čtení tohoto příspěvku skvěle bavíte, ale kam vede sex, který je bez lásky, bez zábazků? Takovýto sex je ponižováním člověka na úroveň zvířat, ale i ty zvířata jsou na tom líp, protože nemohou myslet.

stug
27. února • 14:47

zalezi taky na tom, jak je dotycny verici. Nekdo treba pravidelne navstevuje mse, denne se modli, ale jeho zivot se zivotu vericiho podoba jen vzdalene (tim myslim i zivot sexualni). Zatimco nekteri lide mohou neverit v Boha, ale presto je jejich chovani a vystupovani ve vetsim souladu v virou, nez u nekterych vericich. Myslim, ze uz bohuzel neplati to, ze verici jsou vzzdy hodni a bezvinni - narozdil od ateistu

Betty
11. listopadu • 2:28

Australie neni Cesko, ci obracene. Moje neter studovala zdravotni skolu v Praze (odor-dieta) a do teto skoly rovnez chodily divky,ktere byly z klastera. Nevim jak se jim presne rika. Neter mi mnohokrat vypravela, jak prave tyto divky zaslibene Bohu radily jak umanute, vice nezli divky bez nabozenskeho vyznani. Takze ono se neda jednoznacne rici, ze verici maji,ci nemaji sex. zkusenosti. V Cechach se to vsak o vericich divkach rici nemuze.

Ejsin
8. listopadu • 21:20

Každej má právo na jaký chce způsob sexu.I bez kondomu nemusí být sex nebezpečný.

Maki
8. listopadu • 16:24

Jasně,jen do toho

Satan
8. listopadu • 12:45

Pekna picovina, kdyz nekdo provozuje sex bez kondomu, tak to neznamena, ze je nebezpecny. Ta kunda Susan si asi neuvedomila, ze krestani maji, v idealnim pripade jednu lasku na cely zivot a to take s krestanem, ;-)

Pes
7. listopadu • 17:28

Susan Mooreová zřejmě věřící mládeži NEFANDÍ, jinak by neřekla, že byla MILE překvapena... Domnívám se, že v Austrálii je na rozdíl od českých zemí mnohem větší procento věřících, snad je jich dokonce více než tevěřících - a tak výsledky výzkumu jsou vlastně alarmující, nikoli potěšitelné (pro Austrálii). Ale mohu se mýlit. Jinak je fakt, že pokrok vstupuje do řad křesňanů jen velmi pomalu (mám na mysli např. práci s PC apod.) a vůbec: církve jsou odjakživa instituce velmi konzervativní, takže by mě spíše překvapil farář, který by se svými ovečkami o sexu otevřeně hovořil. Ani nemůže: sex u dětí až do dosažení plnoletosti je přece hřích. Jakékoli nabádání k používání ochrany by nutně od faráře vyznělo jako nabádání k sexu. Dnešní mladí faráři jsou už přece jen liberálnější a tak jsou ochotni přimhouřit oko, pokud se ke sbírání sexuálních zkušeností přizná chlapec či dívka nad 18 let. K sexu dětí a k partnerské nevěře však i oni musí zůstat zásadoví. Jinak v řadách církve nemají co pohledávat!

Pes
7. listopadu • 17:13

Nemám rád Láďu a Veve a Jitku ani Frantu. Mají v hlavě (asi) prázdno, a tak se nevytasí se žádným názorem, jen se zde zviditelňují. Zřejmě patří k té znuděné mládeži, která už má tak bohaté sexuální zkušenosti, že necítí potřebu se vyjadřovat k tématu. :oD

Franta
7. listopadu • 16:40

Mám rád křesňany a mám rád taky Laďu - vžyň je to člověk stejně jako já.

Jitka
7. listopadu • 14:46

Nemám ráda Láďu a pravičáky.

Veve
7. listopadu • 13:07

a vegetariány a přemrštěné ochránce zvířat

Láďa
7. listopadu • 7:50

Nemám rád křesňany, býložravce, bukvice a komunisty.

Doporučujeme

Články odjinud