Věřitelé dali J. Lo k soudu

Věřitelé dali J. Lo k soudu

Prý neví, kde jí hlava stojí. A tak se ani nelze divit, že temperamentní sedmatřicetiletá popová zpěvačka a herečka Jennifer Lopezová občas na něco zapomene. Třeba na uhrazení faktury. K její smůle však věřitelé mají o poznání lepší paměť a domáhají se vyrovnání dluhů.

A když to nejde jinak, tak za pomoci justice. Kvůli 34 000 dolarů, jež nepřevedla na konto letecké společnosti Avjet Corp. se sídlem v Burbanku, u níž si pronajala soukromé letadlo, se Jennifer bude muset odpovídat u vrchního soudu v Los Angeles. Zda se muži v taláru spokojí s vysvětleném, že na to prostě zapomněla, není jisté.

I když na druhé straně měla Lopezová skutečně nabitý program. S manželem Markem Anthonym se zúčastnili na filmového festivalu v Torontu předvádění společného snímku El Cantante, jenž vypráví o životě slavného zpěváka salsy Héctora Lavoea. Pak následovala módní přehlídka Miami Beach Fashion Week, kde předváděla novou kolekci J. Lo and Sweetface, v listopadu uvede na trh úplně první album ve španělštině Como Amer Una Mujer a ještě do konce roku má podniknout s Antoniem Banderasem propagační turné k filmu Bordertown.

V návalu práce lze nepříjemné povinnosti snadno vytěsnit z mysli. Zvlášť když si někdo platí houf zaměstnanců, kteří by se měli o podobné věci starat. A kolem Jennifer se jich netočí právě málo. Nicméně jako šéfová zřejmě nebude mít ten pravý respekt. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud