Veronika (25): Z prince se vyklubal žárlivý tyran. Dohnal mě na pokraj šílenství

8 komentářů

helza
12. ledna • 14:54

farah.farah: Myslím, že pokud nejde o chorobného žárlivce, pak souvisí především se submisivním postavením ve vztahu.

farah.farah
11. ledna • 15:08

No asi tak žárlení nesouvisí s láskou ale s se strachem strachem že o něco přijdeme, že nejsme dost dobří.....

Dasa63
10. ledna • 13:12

Už v momentě, kdy jí začal říkat, s kým se nemá kamarádit, měla vzít do zaječích. V momentě, kdy by mi vlezl do soukromých věcí jako je mobil nebo PC, by letěl (nebo já, podle toho, čí byl byt). Rozhodně psychiatr a ukončení vztahu je jediné správné řešení.

Elynor
9. ledna • 12:13

... a kdyby vzal někdo červenou tužku a ten článek opravil z hlediska pravopisu, tak je tam víc té červené než černé. Ostudné, za co se původce textu nestydí brát honorář.

Elynor
9. ledna • 12:11

Ona by i ta slečna asi potřebovala terapii. Nechat to dojít takhle daleko... Nějak mi takových slečen ani není líto, můžou si za to samy, že dovolí, aby se s nimi takhle zacházelo. Už v okamžiku, kdy pán nazval její kamarádky závistivými mrchami a zakázal jí se s nimi vídat, měla balit kufr, neohlížet se a odkráčet středem. Vlastně už tehdy to bylo spíš pozdě, jak někdo žádá, aby se druhý vzdal všeho ostatního, a za středobod světa a života považoval pouze partnera, je to špatně a mizela bych.

Mata69
8. ledna • 22:43

"Pavel se po každém svém výlevu zas a zas omlouval a prosil o opuštění. " Tak proč ho neopustila, když jí prosil o opuštění? :-/

modrodolka
8. ledna • 22:20

Přesně takhle se choval manžel mé kolegyně. Skončil v Bohnicích.
Třeba v noci najednou rozsvítil a začal s ní třást , aby se přiznala, že někoho má. Když šla s odpadky do kontejneru, podezříval jí, že po cestě si to s někým rozdala. Přesně, když už z něj byla úplně hotová, donesl kytku, klečel a omlouval se. A všechno nanovo.Ženský jsou kozy. Líbí se jim, když chlap žárlí, třeba je i propleskne- a pak to omlouvání, smiřování, slibování! není jim pomoci. Dr. Plzák vždycky říkal, že od alkoholika a žárlivce jedině zdrhnout.
Chápu, že je to někdy těžké, zvlášť, když jsou děti, nejsou peníze, kam jít?
Takže jediná možnost-hned zezačátku, při prvním náznaku nezdravé žárlivosti- nečekat na nic a frrrr........Holky, nebuďte slepice!

Babaloo55
8. ledna • 21:05

Milá redakce, prosím vás, vyzobejte si v článku chyby.

Doporučujeme

Články odjinud