VERONIKA (45): Můj partner přivedl moji dceru do jiného stavu

farah.farah
8. února • 11:34

Přijde mi trochu divný že dceru nutí k potratu protože to není "normální" to jestli dítě bude nebo nebue mít je její věc, je dospělá a jelikož nejsou s otcem příbuzní tak v tom nic zas tak nenormálního není, to je podle mne jen matčina snaha zbavit se dítěte, které by jí připomínalo to co se stalo nic víc........ Jinak k mladé.pokud ten chlap po tom co byl vyhozen ani s jednou nekomunikuje tak to asi nebude zrovna partner do nepohody co jí miluje a chce s ní mít rodinu. Zamilovanost je jedna věc a realita toho jaký je její partner je jiná...... stojí za to uvědomit si že ten koho miluje naprosto bez problému podváděl svou přítelkyni s její dcerou a že něco podobného tím pádem může udlat i jí.kdyby to byla taková láska jako trám tak se s mámouuž rozešel a neobšournil by s oběma. Tak že ano dítě si klidně nech, pokud si ochotná nést za něj odpovědnost se vším všudy, ale být tebou jsem hodně opatrná v tom chtít mít tohodle čověka jako svého partnera. A co se týká matky...situace je to napytel co si budem říkat. Nevěra sama o sobě není nic moc příjemného ale to že chlap zahýbá s vaší vlastní dcerou to už je hodně jinej level. Chlap je pryč ale dceru už jinou mít nebudete tak myslím že stojí za to s ní ten vztah nějak narovnat, každopádně pokud vám ta představa toho dítěte vadí a víte že ho nedokážete mít ráda, dceři to na rovinu řekněte aby chápala že mu nedokážete být babičkou a nebudete ho chtít hlídat nebo s nimi bydlet v jedné domácnosti (t už je ten postoj jakýkoliv) aby holka věděla jak moc se na vás bude moci spolehnout s případnou pomocí až dítě bude na světě. Je fér si to říct, ať už to vnímáte jakkoliv. Ale rozodnutí na tom zda si dít nechá nebo ne nechte na ní.

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud