Veronika Vařeková imponuje mužům i rozumem

14 komentářů

David
23. září • 13:24

takova nejhezčí holka pod sluncem je s mého rodiště z Olomouce je ta nejhezčí holka na světě

Bára
30. prosince • 20:03

Je nádherná...vypadat tak mladě a přirozeně téměř ve třiceti...tak jsem přešťastná..a za studium taky chválím...a zřejmě bude inteligentní..soudím dle přečtených rozhovorů...ale tři jazyky není opravdu nic extra...pro modelku to je základ...:)

grizzly
13. října • 8:42

Na Tatanu Kucharovou nema,ta jí strci do kapsy a kdyby nebyl jeji fotr velky prase v Olme,tak by mohla tak delat uklizecku,cau

Soused Mira
1. srpna • 18:52

Ja jsem jeji skoro soused,takze jsem slavnej a tak.Jo a frajerim s tim no.

Michal 1
18. června • 0:32

hlavne Vas ma vsechny v prdeli!!!! a je to nejhezci holka v CR!

kali
9. září • 20:43

Je pekna a chytra,ale taky mela stesti,ze se narodila do celkem dost dobre stavene rodiny.Kdo si muze dovolit zaplatit studium v New Yorku?Kdyby nebylo pomoci jejiho tatinka ,tak bychom o ni mozna dnes ani neslyseli.Jasmina ma pravdu vtom,ze je u nas hodne krasnych holek,ale stesti meji jen nektere.

22. dubna • 22:44

pichal jsem ji pred 3 mesici. byla v poradku

exclamation
5. prosince • 20:08

taková kráska a je z mé rodné Olomouce....

Sfinga
30. listopadu • 9:53

Anonym, napsal jsi to dobre. Ja ovladam 4 jazyky, mam jen stredni vzdelani, jsem uz dost starsiho veku a v cizine aupair nedelam. Chce to na sobe jen zapracovat a to clovek nemusi byt modelkou, ani nemusi byt mladoucky jako tato divka. I kdyz samozrejme mladi dela hodne. Dnes je moda zavidet, hanit, stezovat si, apod. Malokdy se stane,ze by ceske zeny byly tolerantni k jinym zenam, vzdy neco objevi k pohaneni. Nejaka narodni pokrivenost, ci co. Ve dvaceti holt clovek vypada ponekud lepe, nezli v sedesati, s tim se musi kazdy smirit.

anonym
29. listopadu • 17:49

no ja myslim jasmino, ze ty asi zadna lingvistka nebudes \"tremY jazyky\", pokud neumis psat poradne cesky tak v cizich jazycich to musi byt neco :-)
a ted k Veronice, znam ji osobne a je to nadherna holka a to upozornuji zarlive slecny, ze i nenamalovane a v teplakach ji to moc slusi, no a hlavne v hlave opravdu neco ma, takze holky nezarlete a pracujte na sobe ne?
no a pro slecnu Janu, pokud se trochu snazis tak muzes byt i neco jineho nez au pair a to i v cizi zemi (mluvim z vlastni zkusenosti)

Jasmina.
28. listopadu • 22:24

hm,tak si rikam,ze to vse zavisi jen a pouze na stesti.
Co vidim "obycejnych holek"treba cestou autobusem nebo vlakem?
Staci pouze prace maskerky,obleknout nejaky model,dobry fotograf a osvetleni,byly by daleko krasnejsi na fotkach nez tato.
To je proste zvykem ze noviny pisi vlastne o obycejnem cloveku pomalu jako o Bohu.
Tri jazyky neni sice malo ale zas tak svetoborna inteligence to taky neni...
I ja hovorim tremy jazyky-jen mne noviny nechvali jaka jsem inteligentni,buuuuuu

25. listopadu • 22:35

Na posledni fotce je moc hezka, jinak ale nic moc. Takova klasicka modelka. Ve skutecnosti bude asi dost nenapadna. Neni to zadna sexbomba typu Giselle, Heidi nebo Adriany Sklenarikove.

Jana
25. listopadu • 17:00

Je krasna, ale sdilim nazor ze psychologie a pedagogika neni nejak tezky obor ke studiu. Navic na zapad od nas je celkem bezne ze lidi znaji jazyky, protoze nejsou tak limitovany vizama a muzou vyjet na delsi dobu a pracovat, takze jazyk se pak uci snadno. Jsem v Anglii takze vidim jak Spanelky ci Francouzsky maji vyhody, ktere Cesky ci Polky nemaji. My muzeme byt jen Aupairky a s detmi se obchodni anglictinu nenaucis. Navic musim tvrde platit school fee, kdyz chci studovat na universite. Takze je krasna.

joska
25. listopadu • 15:25

jako na studium psychologie a pedagogiky musi bejt clovek bedna jaxfina ;-)) ... to me poser

Doporučujeme

Články odjinud