Veronika Žilková rezolutně: "Škrtla jsem rodině Štědrý den, prostě nebude!"

Veronika Žilková rezolutně: "Škrtla jsem rodině Štědrý den, prostě nebude!"

Herečka Veronika Žilková (46) je samorost. Však se také stala hrdinkou stejnojmenného filmu, který natočila ještě v minulém století. Děti rodí, adoptuje, rozvádí se, vdává se. Teď má v občance příjmení Stropnická. A protože dokáže překonávat životní překážky - loni se musela vypořádat i se smrtí sotva půlročního syna Melichara -, umí řešit věci rázně.

Agáta Hanychová, Veronika Žilková a Kordula

Její rodina je nyní tak rozsáhlá, že se Veronika rozhodla vyřídit Vánoce naprosto razantně.

Veronika Žilková s dcerou Kordulkou

"Letos jsem vytrhla všem členům naší velké rodiny z kalendáře Štědrý den. Budeme mít třiadvacátý prosinec a pak rovnou pětadvacátý, ale čtyřiadvacátý prostě nebude!" říká kategoricky herečka.

Veronika Žilková a Martin Stropnický

"V rodině jsem to oznámila a vyřízeno," dodává Veronika, která by si asi musela najmout catering, kdyby chtěla mít štědrovečerní tabuli pro celou rodinu. Navíc všechny Veroničiny děti a také ty od jejího muže, herce Martina Stropnického (51), zřejmě ani nestojí o setkání na Štědrý den.

Sbalila dva chlapy Na křest knihy Lesk a špína showbyznysu přišla Žilková v náručí se svou dcerou Kordulkou (3). Ta se jí držela jako klíště a před fotografy odvracela tvářičku. Veronika prý dětí nemá stále dost a nevylučuje, že by si ještě jedno pořídila. Avšak teď žije především svým televizním pořadem Pustit žilou, který pro malou sledovanost tento měsíc končí.

Veronika Žilková a její dcera Agáta Hanychová

"Ale díky tomuto pořadu mám novou rodinu. Žiji vlastně se dvěma novými muži, s Michalem Mazačem a Michalem Čechem, se kterými jsme připravovali talk-show Pustit žilou. Pořád si voláme, stále něco řešíme, nemůžeme bez sebe být. Takže já jsem v poslední době vlastně sbalila dva chlapy," tvrdí Žilková.

Doporučujeme

Články odjinud