6
Fotogalerie

Versace pro každého

Velmi dostupný luxus, tak se dá charakterizovat kolekce Versace, která se od 17. listopadu prodává v řetězci H&M.

86 kousků dámské a pánské kolekce a módních a bytových doplňků se právě nachází ve většině prodejen známeho řetězce. Slavná italská návrhářka Donatella Versace přistoupila na spolupráci s renomovaným švédským módním gigantem a navrhla pro něj limitovanou podzimní kolekci, do které promítla typické znaky designu Versace, například ornamentální obrazce inspirované antikou, použití zářivých barev a kůže.

Pro inspiraci prý slavná návrhářka zalistovala v archivech této italské módní značky. Ceny jednotlivých kousků se pohybují od 399 korun za pánské spodní prádlo až po 6 999 korun za dámské kožené šaty ozdobené zlatými nýty. Drobné doplňky pořídíte do tisícovky, na kabelku si připravte čtyřnásobnou částku.

Šaty se budou prodávat v cenové relaci od 1 799 do 6 999 korun. Přehoz přes postel s květinovým potiskem ve stylu japonských vějířů stojí například 4 499 korun. Pro někoho mohou být tyto ikonické kousky kýčem, pro jiného módním úlovkem milénia. Pozor – kultovní modely s rukopisem Donatelly Versace jsou k dostání pouze do vyprodání zásob!

Foto: www.fashionista.com


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ:
Obujte se na zimu aneb Hlavně nohy v teple

Doporučujeme

Články odjinud