Vestavěné spotřebiče nabízejí pohodlí, designovou harmonii a přijatelné ceny

Vestavěné spotřebiče nabízejí pohodlí, designovou harmonii a přijatelné ceny

Obliba zabudovaných spotřebičů u zákazníků podle statistik každým rokem stoupá. Spotřebitelé na nich oceňují především jejich praktičnost, možnost sladění s interiérem celého bytu a funkčnost.

Se zcela novou designovou řadou vestavěných spotřebičů přichází na náš trh značka Concept, jeden z předních výrobců a dodavatelů elektrospotřebičů v České republice. Zákazníci si mohou vybrat z široké nabídky zabudovaných myček, elektrických a mikrovlnných trub, varných desek a odsavačů par.
„Rozšířením nabídky reagujeme na poptávku našich klientů a také na moderní trendy v kuchyních. Při navrhování nové řady jsme kladli důraz především na luxusní provedení, dokonalé zpracování a maximální uživatelský komfort. Zároveň jsme se snažili udržet ceny ve velmi příjemné hladině tak, aby byly spotřebiče dostupné pro širokou řadu zákazníků,“ vysvětlil Ondřej Macek, obchodní ředitel Conceptu pro Českou republiku.

Na moderní kuchyňské vybavení jsou kladeny stále vyšší nároky. Vestavěné spotřebiče tak kromě perfektního vzhledu musí splňovat i množství velmi přísných technických parametrů. Opomíjena není ani bezpečnost. A proto například řada pečících trub nabízí trojité sklo ve dvířkách, o které se nespálí ani malí členové rodiny nebo speciální teleskopický systém elektrických trub, který umožňuje vysunout horký plech zcela mimo troubu. Výborným bezpečnostním prvkem je i pojistka proti úniku plynu z plynových varných desek.
„Vývoj nové řady trval poměrně dlouhou dobu. Uplatnilo se v ní i mnoho našich každodenních zkušeností z vlastních kuchyní. Elektrické trouby mají uvnitř speciální katalytickou vložku či šedý smalt EASY CLEAN napomáhající snadnému čištění, které ocení hlavně ženy. Radostí a praktičností pro celou rodinu je i speciální povrchová úprava použitého nerezu, která zabraňuje vytváření nehezkých otisků prstů na povrchu spotřebičů,“ dodává Ondřej Macek.

Vestavěné spotřebiče jsou velmi výhodné v prostorách, kde je kuchyň propojená s obytnou plochou a majitel si přeje esteticky sladit celý interiér. Vestavby umožňují také netradiční umístění spotřebičů, například zvýšenou troubu nebo sníženou varnou desku. Ty společně s vhodným rozvržením kuchyně přispívají k příjemnému a praktickému používání všech spotřebičů a usnadňují manipulaci v kuchyni.
„Důležitým hlediskem při výběru domácích spotřebičů je i jejich hlučnost. Nikdo z nás nechce při večerním sledování televize překřikovat hlučnou myčku nebo digestoř, která zvukem připomíná startující letadlo. Všechny naše novinky jsou extra tiché, ale přitom mají takový výkon, aby Vám v domácnosti opravdu pomohly,“ doplnil Ondřej Macek, obchodní ředitel značky Concept pro Českou republiku.

Zdroj: TriStar promotion

Doporučujeme

Články odjinud