Věštba lásky podle horoskopu: Jaký vztah vás čeká?

Věštba lásky podle horoskopu: Jaký vztah vás čeká?

Láska vládne světu a nezná hranice. Co by mohlo být silnějšího a sladšího než ona? Když jste zamilovaná, je to tak krásné. Ale co ten druhý? Postavení slunce v horoskopu leccos dokáže naznačit.

Jak provést věštbu

Tohle věštění se provádí na konkrétního muže, o němž toho ještě moc nevíte, neplatí pro již „zavedené“ dvojice. Nakreslete kružnici a rozdělte ji na dvanáct stejných částí. Do nich pak vpište po směru hodinových ručiček jednotlivá znamení zvěrokruhu, tak jak jdou za sebou.

Teď budete potřebovat malou figurku (může to být malá panenka nebo jen panáček ze hry Člověče, nezlob se). Vezměte ji do obou rukou, pomyslete na svého vyvoleného, zatřeste s ní v rukách a pak ji vhoďte do kruhu. Tam, kde bude mít figurka hlavičku, takový vás s dotyčným člověkem bude čekat vztah. Co vám vyšlo?

Pokračování 2 / 14

Co dělat, pokud už partnera máte

Zkuste si tutéž věštbu a uvidíte, jestli na vaše partnerské soužití opravdu sedí!

Pokračování 3 / 14

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Ve vašem vztahu se někdo z vás musí naučit dávat, nebo brzy padne kosa na kámen. Jinak se ale bude jednat o krásný a vášnivý vztah.

Pokračování 4 / 14

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Jste prostě skvělý pár! Opravdu se budete milovat a váš vztah bude skutečně na vážno. Vaše manželství může být velmi dlouhé a krásné.

Pokračování 5 / 14

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Budete spolu tak dlouho, jak se vedle sebe budete cítit dobře. Na manželství a vážný vztah ale v tohle případě připraveni nejste.

Pokračování 6 / 14

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Budete mít se svým protějškem velmi silný a harmonický vztah a taky společné zájmy. Oceníte stabilitu a hodnotu svého vztahu a rozhodně ho nevyměníte za nějaký krátkodechý flirtík.

Pokračování 7 / 14

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Tak tohle bude zajímavé, zářivé a kreativní spojení. Někteří vás budou obdivovat, jiní vám budou závidět. Ale všichni budou chtít být ve vaší blízkosti. Naučte se ale v tomhle vztahu dávat, nebo vám dlouho nevydrží.

Pokračování 8 / 14

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vaše spojení může být velmi silné a manželství má šanci vydržet celý život, dokud vás smrt nerozdělí.

Pokračování 9 / 14

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Ve společném životě můžete najít všechno, o čem jste kdy snili. Hlavní pro vás je ale vyřešit otázku, jestli se opravdu chcete vzít, nebo jen spolu žít. Pokud už tohle máte za sebou, váš vztah už nic nemůže ohrozit.

Pokračování 10 / 14

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Nespoléhejte na to, že vaše soužití bude tiché a klidné. Bude plné vášní, hádek, žárlivých scén. Nic z toho nepřispěje k dlouhému a trvalému manželství, jenže na druhou stranu všechno tohle koření udělá váš vztah opravdu nezapomenutelným.

Pokračování 11 / 14

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Budete spolu jako dva nejlepší přátelé a je dost pravděpodobné, že budete sdílet i společné zájmy, ale na trvalý a vážný vztah to opravdu nevypadá.

Pokračování 12 / 14

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Váš vztah může být velice trvanlivý. Máte společné cíle a víru v ně, společně jste připraveni zdolat všechny překážky.

Pokračování 13 / 14

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Váš vztah je zářivý, plný nečekaných situací. Čekejte od něj všechno, jen ne stabilitu. Na manželství to taky nevypadá, v tomhle vztahu totiž kraluje svoboda, ne závazky a svazky.

Pokračování 14 / 14

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Společně vám bude dobře kdekoli, i ve stanu s mravenci. Nicméně nezapomeňte věnovat pozornost taky materiálním stránkám života. Vaše nadpozemská láska by se mohla rychle roztříštit v realitě nebezpečných útesů.

Doporučujeme

Články odjinud