Komentáře k článku zpět na článek

Jaromír 1. 12. 2018 | 10:05
Karlicka 24. 7. 2018 | 14:31

Co je to ňg?? Co to je za text? Kdo to psal? Proc to autor po precteni nesmazal?
Ja beru, ze nekdo je hloupy a klidne i mega hloupy, ale takovi lide by nemeli v zadnem pripade zverejnovat svoje myslenky.

Jesa 16. 11. 2015 | 14:26
Kamar 13. 11. 2015 | 23:31

Olomoucké syrečky jsou nejen drahé, ale poslední dobou zusta nepoživatelné! Berou je ze zracích sklepů moc brzy, aby byly rychle v krámě, jenže potom už "nedojdou" a zůstanou tvrdé a nedobré.

modrodolka 13. 11. 2015 | 11:35

už jsem si myslela, že mám mezery ve vzdělání, nevěda, co je ňg. Vidím ale, dle reakce většiny, že blbí nejsme my, ale někdo úplně jiný. Je to arogance, šoupnout tam bez vysvětlení něco tak neznámého- jako by si pisatel myslel-máte smůlu, máte to vědět.
S drahotou těch tvarůžků je to pravda na tisíc procent, děsná cena něčeho, co bývalo jídlo spíš méně movitých. Ať si to výrobce nadupe do trenek. A to se mi ještě zdá, že dříve byly "syrečky"chutnější.
A také je pravda, že eidam je jak z umélé hmoty.

Zebruška 11. 11. 2015 | 02:42
Elynor 7. 11. 2015 | 10:15
Kathreen 6. 11. 2015 | 12:32
Petruna 5. 11. 2015 | 23:07

Rakovina byla je a bude. A jak kdys rikal jeden náš profesor, vzhledem k tomu ze se neustále mydlili, umirali na špínu tak nestačila se ta rakovina projevit. A něco na tom asi pravdy je. Jsou historické nalezy hrobů kdy i v Egyptě se na ni umíralo, a pak si vemte jakeho věku se dožívali a permanentně s někým někdo bojoval. Takže je jedno co jite, co děláte a když vas ta mrcha ma potkat, tak vás potká. Takže tyhle zaručené informace mě nechavaji v klidu. Jdu se podivat do lednice po něčem jedovatém

Mata69 5. 11. 2015 | 22:04
Mata69 5. 11. 2015 | 22:04
Heffy 5. 11. 2015 | 21:39
Mata69 5. 11. 2015 | 20:31

No, myslím, že plísňové sýry nikdo nejí "nahusto", právě pro jejich výraznou chuť, ale jako delikatesu. Posedlost nízkotučnými potravinami mi jde na nerva a je to taky blbost jako hrom, protože přirozená tučnost potravin na škodu není. A doporučit nakonec místo sýra tvarohové pomazánky, to je jak z kuchyně pana Babici.

Mata69 5. 11. 2015 | 20:28
Dasa52 5. 11. 2015 | 18:40

Skvělá reklama na nepoživatelný Eidam, fakt tleskám. Ale dál budu jíst syrečky, balkán i francouzské plísňové sýry. A když tvrdý sýr, tak Čedar je rozhodně kvalitnější, než Eidam. Taveňáky obsahují tolik jiného svinstva, že sůl je minimální problém Ty nejím. Tyhle kydy, co je zdravé a co ne, řízené tím, co je potřeba prodat, to fakt miluju.

monada 5. 11. 2015 | 17:33

lubinka: přesně tvarůžky jsou nejzdravější ze všeho a bylo to jídlo chudých říkají v Lošticích a proč proboha tolik stojí kdyby byly o 1/3 nebo 1/2 levnější tak je nestačí vyrábět.Už nedám co je zdravé a co ne jím podle toho na co mám chuť a peněženku.

lubinka 5. 11. 2015 | 16:23

propad prodeje Olomouckých syrečků v žádném případě nejde na vrub jakési "protisodíkové" kampane, ale na vrub nehorázné ceny syrečků!!!!

šiška 5. 11. 2015 | 15:38

Ani jsem to nedočetla že bych se opět rozčílila! Když to je tak nezdravé proč se to proboha vyrábí! Vždy je nějaká potravina vychvalovaná do nebes a za nějaký čas ta samá potravina zatracovaná. Pes aby se v tom vyznal. Už na to nedám, jím si podle svého! I když lékaři tvrdí, že rakovina je vyloženě ze špatného, jídla, pití a vzduchu. Než propukne, musí mít k tomu nějaký podnět a ten je z toho co si tam dolů pustíme.

Přečtěte si také

Horoskopy

Ani nemůžete věřit tomu, že je k vám nadřízený i milý a jen vás nepeskuje. Něco se změnilo a vy to…

Nejčtenější články

Doporučujeme