Victoria Beckham věnovala obří hromadu svých bot Britskému červenému kříži

Victoria Beckham věnovala obří hromadu svých bot Britskému červenému kříži

Módní návrhářka Victoria Beckham vyvěsila na Twitteru fotografii stovek párů bot naházených na hromadě. Všecky někdy v životě měla na noze a už je nenosí. Rozhodla se je proto darovat Britskému červenému kříži do prodeje, aby pomohla získat peníze pro oběti filipínského tajfunu Haiyan.

Většina žen si za celý život nepořídí ani zlomek toho, co Victoria považuje za obyčejnou čistku ve svém botníku.

„Velká čistka mezi mými botami, půjde do prodeje zítra kvůli pomoci Britskému červenému kříži,“ napsala manželka fotbalisty Davida Beckhama pod snímek obří hromady střevíčků, lodiček, kozaček, balerín a všemožných typů obuvi, které sama jednou obula.

Krom obuvi Victoria sesbírala ve svém a manželově šatníku také několik krabic oblečení světových návrhářů, které věnuje rovněž do prodeje pro Britský červený kříž. Na Twitteru pak vyvěsila fotku, na níž sedí v jedné krabici plné oblečení.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Oblečení i boty se budou prodávat v londýnské čtvrti Chelsea na Old Church Street v obchodě Britského červeného kříže a to v pátek 22. listopadu.

„Požádali jsme je (Victorii a Davida), zda by nám nepomohli získat peníze pro přeživší tajfunu Haiyan, a oni se té šance chytili. Sbírka obsahuje šaty, blůzy, obleky a boty značek Dolce a Gabbana, Jimmy Choo či Roberto Cavalli. Všechny budou označeny původem od Victorie a Davida,“ uvedl mluvčí Britského červeného kříže pro Daily Mail.

Doporučujeme

Články odjinud