Victoria Beckhamová míří mezi Zoufalky

Victoria Beckhamová míří mezi Zoufalky

Manželka fotbalové legendy Davida Beckhama Victoria je přesvědčena, že po přestěhování rodiny do USA rozšíří řady takřečených Zoufalých manželek. Nikoli, tvůrci populárního seriálu jí nenabídli roli v oblíbeném seriálu, někdejší Posh Spice se obává, že do role jedné z jeho hrdinek vklouzne v reálném životě.

Už během příprav na "velké stěhování" do nového sídla v kalifornských Beverly Hills se prý začíná cítit jako typická americká manželka z luxusního předměstí.

"Připadám si přesně jako snaživá perfekcionalistka Bree de Kampová, která všechny svoje síly věnovala tomu, aby rodina navenek představovala vzor dokonalosti," tvrdí Victoria.

"Jejích lstí a úskoků jsem třeba používala, když jsem se snažila naše děti zapsat do nejlepších škol a předškolních zařízení v novém bydlišti."

Dodává, že se dokonce natolik ponížila, že vlivným osobnostem slibovala, že David bude na oplátku zdarma trénovat na fotbalovém hřišti jejich ratolesti.

"Dospěla jsem už tak daleko," říká s dávkou nadsázky, " že si začínám dělat starosti, zda mufínky, které peču, odpovídají společenským kritériím, jež v Beverly Hills platí, a naleznou milost v očích sousedek."

Doporučujeme

Články odjinud